Sytykeruusu

13.42

Tein joululahjaksi äidilleni, anopille sekä miehen siskoille sytykeruusuja. Munakennoista revin ensin ne kennot irti ja lopun munakennon revin 1-2 cm suikaleiksi. Kun ruusut olivat valmiita niin sulatin askartelukattilassa kynttilän loppuja ja steariinia, johon ruusut dipattiin 3 kertaa. Välissä annettiin hetken kuivahtaa. Viimeisen dippauksen jälkeen laitoin askarteluhilettä vielä koristeeksi.

Muutaman ruusn jätin myös itselle, jotta voisimme kokeilla toimivuutta. Hyvin toimi, mies sytytti kiukaanpesää, pisti pelkästään yhden ruusun ja puita. Ei siis yhtään paperia tai pahvia ja hyvin syttyivät puut.

[caption id="attachment_184" align="alignnone" width="300" caption="Munakennojen repiminen"][/caption]

[caption id="attachment_183" align="alignnone" width="300" caption="Valmiita ruusuja, mutta vielä ilman steariinia."][/caption]

[caption id="attachment_186" align="alignnone" width="300" caption="Valmiita ruusuja."][/caption]

[caption id="attachment_185" align="alignnone" width="300" caption="Lahjapaketissa"][/caption]

Mukaan pistin vielä seuraavan tekstin:
"Sopii hyvin tumman puvun kanssa, voi laittaa rintataskun koristeeksi. Voi laittaa myös kukkamaahan jäätyneisiin ruusun varsiin piristämään synkkää talvimaisemaa. Ruusun voi myös asettaa puiden sekaan tulisijaan. Näin hävität polttopuut energiatehokkaalla ja vähäpäästöisellä tavalla. Sytytä ruusu ja ruusu sytyttää puut."

You Might Also Like

0 kommenttia