Pyyhkeiden värjäys

0.53

Minulla oli kasa pyyhkeitä (kuvassa vasemmalla), jotka olivat yksi yhtäväriä, toinen toista väriä ja pari samaa väriä. Voi että kun osaan inhota tuollaisia yksittäisiä pyyhkeitä. Minusta pitää olla vähintään 4 samanlaista pyyhettä tai mielummin kuusi. Ai miksikö? Siksi, että wc:ssä on 4 samanlaista pyyhettä perheenjäsenille ja yksi käsipyyhe ja yksi vieraspyyhe. Ainakin minun silmääni mielyttää paljon enemmän kun kaikki ovat samanlaisia. On paljon hillitymmän ja siistimmän näköistä.

Ostin Nitorin tekstiilivärin, sävyltään turkoosi ja tässä tulos!


Ei mennyt ihan niin kuin kuvittelin. Oikean puoleinen pino on värjätty. Ylimmäisenä on vaalein pyyhe ja sen alla kaksi pyyhettä olivat jo ennestään turkoosin sävyisiä. Ne ovatkin onnistuneet ja ihanan värisiä. Mutta ei nuo olimmaiset mielestäni tulleet juuri miksikään.

Ohjeessa kyllä luki, että värjättävien tekstiilien tulee olla vaaleampia kuin väri on, mutta ajattelin, että se olisi sentään tuollaiset siniset pyyhkeet sävyttänyt saman värisiksi. Mutta ei niin ei. Alimmaisena pinossa oli vielä kokeiluna raidallinen pyyhe ja siinä tuo valkoinen osa värjääntyikin hyvin, mutta oranssi paistaa todella pahasti vielä läpi. Se muuttui kyllä hieman ruskeaksi, mutta ei kuitenkaan tarpeeksi, jotta olisi tullut hieno turkoosi-ruskea raidallinen pyyhe.

Taitavat nämä pyyhkeet jäädä kuopuksen peppupesupyyhkeiksi.

You Might Also Like

0 kommenttia