Huomio kaikki bloggaajat

16.52

Buzzadorit hakee tällä hetkellä erityisesti bloggaajia uusiksi buzzadoreiksi.

Kirjoitatko blogia? Oletko valmis kirjoittamaan blogissasi tuote-esittelyjä? Jos vastasit kyllä, niin lähde mukaan buzzadoriksi tästä linkistä: https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=FI&refstr=Mari83. Muista tallentaa blogisi osoite omaan profiilisi.

Buzzadorina mukana oleminen tarkoittaa sitä, että sinulle lähetetään kutsuja erilaisiin kampanjoihin. Voit itse päättää mihin kampanjaan haluat mukaan. Buzzadorina toimiminen on täysin ilmaista.

Kampanjoita on esimerkiksi elintarvikkeista, lastentuotteista, kauneus ja terveystuotteista, kestotavaroita ym.

Tässä tietoa buzzadorina toimimisesta:

"Oletko luonteeltasi utelias ja pidät uusien tuotteiden ja palveluiden kokeilemisesta? Oletko säännöllisesti yhteydessä ystäviesi kanssa sekä kasvotusten että verkossa blogien ja sosiaalisten verkostojen välityksellä? Hienoa, Buzzador voi olla juuri sinua varten!

Osallistumalla kampanjoihimme luot hauskoja ja jännittäviä kohtaamisia sinun ja ystäviesi sekä eri tuotteiden ja palveluiden välillä. Buzzadorina sinulla on mahdollisuus yhdessä ystäviesi kanssa päästä kokeilemaan ja vaikuttamaan tuotteisiin sekä palveluihin ennenkuin ne ovat tulleet markkinoille..

Buzzadorina levität sanaa tuotteista ystävillesi ja tuttavillesi kasvotusten, blogien, Facebookin ja Twitterin välityksellä tai muilla keskustelupalstoilla ja kanavilla, joissa olet mukana. Tämän jälkeen raportoit kampanjakokemuksistasi ja kokeillusta tuotteesta tai palvelusta kotisivuillamme. Voit myös lähettää buzzauksistasi kuvia ja videoita, jotka julkaistaan Buzzadorin kampanjasivulla. Kuvat, videot ja muut tekstiraportit näkyvät vain samaan kampanjaan osallistuville Buzzadoreille." (www.buzzador.com sivuilta)

[caption id="attachment_1025" align="aligncenter" width="552"] Esimerkkejä Buzzadorin toteuttamista mielenkiintoisista kampanjoista vuonna 2012![/caption]

You Might Also Like

0 kommenttia