Kynttelikkö ja huonekalu hankintoja

16.17

Tässä se on Perfect Homen Castello kynttelikkö. Kerroin jo aiemmin, että olen suunnitellut ostavani tämänlaisen kynttelikön, mutta en ole aiemmin raaskinut, eikä ole ollut oikein sopivaa paikkaakaan. Tammikuun alussa voimaan tulleessa uudessa kuvastossa kynttelikkö komeili ja pakkohan se oli itselle saada.


Meille tuli myös eilen uusi ruokapöytä, ruokapöydän tuolit ja sohva.


Ruokapöytä on Pohjanmaan Metro ruokapöytä ja tuolit on Marvin nimiset mustat nahkatuolit kromi jaloilla. Alunperin oli tarkoitus ostaa vasta uuteen taloon uusi ruokaryhmä ja sohva. Kävin kuitenkin kaupassa ihastelemassa huonekaluja jo ennen joulua ja ihastuin näihin tuoleihin. Taisi mennä viikko, kun tuolit tulivat tarjoukseen puoleen hintaan. No pakkohan ne oli sitten ostaa kun puoleenhintaan sai. Ja samassa tuli sitten ostettua uusi ruokapöytä ja sohva. Ruokapöytä on ehkä hieman liian iso tähän asuntoon, mutta mitat ja sohvan kätisyys onkin mietitty uuden asunnon mukaan.



Sohva on Brenda kulmasohva, tumman harmaalla kankaalla. Minä niin tykkään näistä uusista huonekaluista. Entiset huonekalut oli ostettu, kun muutimme mieheni kanssa ensimmäiseen yhteiseen asuntoon. Siitä onkin aikaa jo kymmenisen vuotta.



Nyt pääsi iso ja upea Castello kynttelikkö arvoiselleen paikalle. Se on juuri sopivan kokoinen tähän isolle ruokapöydälle.

Haluatko sinäkin oman upean Castello kynttelikön? Ota minuun yhteyttä!

You Might Also Like

0 kommenttia