Testissä Möllerin Omega-3 Pikkukalat

17.47

Vielä pari viikkoa sitten meidän lapset eivät syöneet omega-3 valmisteita, tosin isompi ei syö vieläkään. D-vitamiinia kuitenkin syötän melkein 2- ja 4-vuotiaalle päivittäin. Pääsimme Buzzadorina testaamaan Möllerin Omega-3 Pikkukaloja.Omega-3-rasvahapot ovat välttämättömiä elimistölle ja ne ovat tärkeitä sydämelle sekä aivoille ja näkökyvylle. D-vitamiini auttaa rakentamaan lihaksia, luustoa ja hampaita. Se on tärkeää myös vastustuskyvylle. D3-vitamiini on ihmisen elimistölle luontainen D-vitamiinimuoto ja se on teholtaan parempi kuin D2-vitamiini. Möller Omega-3 Pikkukalat eivät sisällä keinotekoisia väri- tai makeutusaineita eikä lainkaan säilöntäaineita. Luontaisena makeutusaineena on käytetty ksylitolia ja sorbitolia.


Hedelmänmakuista omega-3:a ja D-vitamiinia koko perheelle.

Meillä tuotetta maistoi minä ja lapset. Meidän melkein 4-vuotias tyttö ei tykännyt pikkukaloista, mutta tuohon melkein 2-vuotiaaseen ne kyllä uppoo hyvin. Omasta mielestä ne oli ihan hyvän - hedelmäisen - makuisia.

Pikkuveli ehtisi syömään näitä jo parisen viikkoa ja nyt myös isosisko halusikin yhtäkkiä alkaa syödä myös pikkukaloja ja hyvin on maistunut.PS. Buzzadorina saat mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi. Buzzadorin tehtävä on testata tuotetta, kertoa niistä ystävilleen ja usein hän saa myös tuoteita jaettavaksi eteenpäin. Jos buzzaus kiinnostaa, kaikki on täysin maksutonta ja vapaaehtoista, voit rekisteröityä tästä linkistä:
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=FI&refstr=Mari83

You Might Also Like

0 kommenttia