Vierailu asuntomessuilla ja Granitissa

11.40

Olimme tällä viikolla Hyvinkäällä asuntomessuilla sekä Helsingissä Granit-myymälässä.

Asuntomessuilla kuvailin kaikkea itseä kiinnostavaa, kauniita yksityiskohtia, DIY ideoita, ihania sisustuksia, kivoja pihoja. Kuvat latasin Pinterestiin ja pääset katsomaan niitä tästä: http://pinterest.com/puolenhehtaarin/asuntomessut-2013/ (latailen kuvia pikkuhiljaa lisää)

Olin varannut myös ajan sisustusneuvojalle, jolta kyselin ideoita rakentuvan talomme sisäpintoihin. Sisustusneuvonta oli kyllä melko pettymys. En tiedä odotinko sitten liikoja, mutta mitään ideoita tai ratkaisuja en saanut. Olimme mieheni kanssa pyöritelleet ideoita miten laatoittaa wc:t ja kylpyhuone, mutta sisustusneuvoja ei mitään uutta ideaa siihen antanut vaan ihan samoja asioita olitiin jo mieheni kanssa miettineet. Eikä sisustusneuvojalla ollut edes mitään kuvakansiota, josta olisi näyttänyt jotain tämän hetken trendejä tai muuta vastaavaa.
Välillä olen miettinyt, että olisi kiva tilata sisustussuunnittelija, mutta tämä vahvisti kyllä sitä, että voi hyvin luottaa myös omaan näkemykseen ja itsellä on silmää värien yhdistelylle ja esteettistä silmää.

Granitissa oli kaikkea ihanaa sinkkistä, mustaa, valkoista, lasista, metallista eli kaikkea sellaista josta pidän. Verkkokauppakin pitäis olla jossain vaiheessa aukeamassa, mutta vielä ei ole tietoa koska. Toivottavasti hyvin pian.


Granitista mukaan tarttui pari verkkokoria ja valosarja.

Tähän koriin voi pistää vaikka takkapuut, tai eteiseen säilytyskoriksi. Nyt siihen päätyi sohvalta torkkupeitot. Tämä oli muuten puoleen hintaa tarjouksessa. 


Oltiin lähdössä pihalle kun kori oli vielä käyttämättömänä niin heitin sinne tavarat, jotka pihalla sillä kertaa tarvitsin. Suunnittelin korin kylpyhuoneeseen, mutta mahtaako se sittenkin ruostua siellä? Ihana se jokatapauksessa on.

 

Alla olevat kuvat ovat Granitin sivuilta. Valosarja tulee varmasti pergolaan, sitten joskus kun rakenteilla oleva koti on valmis ja se pergola pihalla. 


You Might Also Like

0 kommenttia