Pinta valintoja uuteen kotiin

21.08

Oltiin tänään hankkimassa laattoja ja tapetteja tulevaan kotiin. 


Keittiöön meille on tulossa kiiltävät valkoiset yläovet sekä harmaat alalaatikot ja työtaso on myös harmaa. Ensin ajattelin välitilan laataksi tummanharmaata, mutta kun työtason palasen ja alalaatikon kanssa kävi katsomassa laattoja niin löydettiin tuollainen valkoinen, joka on hieman raidallinen. Se sopii täydellisesti niihin harmaisiin alalaatikoihin, joissa myös hieman samantyylistä raitaa. 
 
 

Kodinhoitohuoneeseen tulee kokonaan valkoiset ovet sekä yläkaappeihin että alakaappeihin. Työtaso on sama harmaa, joka on myös keittiössä. Kodinhoitohuoneeseen löydettiin tällainen kiva harmaa laatta, jossa hieman teollisuus tyyliä.  En millään malta enää odottaa, että näen nämä laatat seinällä valmiina.


Tässä näkyy työtaso, joka on siis tulossa niin keittiöön, kodinhoitohuoneeseen kuin wc:seenkin. Yläkerran wc:seen on tulossa yksi seinä tuollaista tummempaa ja kiiltävää tehostelaattaa ja loput seinät isoa kiiltävää valkoista laattaa. Meillä on nyt parista eri paikasta tarjoukset ja täytyisi päättää mistä otetaan. Nuo tummat laatat ovat hieman erilaiset eikä millään osaa päättää mitä haluaa. 


Oltiin jo ihan varmana ostamassa tuota kuvassa ylempänä näkyyvää melko vaalean harmaata laminaattia, mutta sitten myyjä näyttikin vielä uuden juuri myyntiin tulleen mallin, johon tietysti ihastuin. Eli tuo kuvassa alempana oleva laminaatti on sävyltään yhtä vaalean harmaa, mutta se näyttää hieman vanhalta lankkulattialta. Arvatkaa vaan haluanko sitä ja onko se tuplasti kalliimpaa mitä tuo ylempi vaihtoehto on? No on se myös laadukkaampaa. 


Tytön huone on saanut yhdelle seinälle jo ihanan vaaleanpunaisen sävyn.
Yhdelle seinälle on tulossa tapettia ja kaksi seinää ja valkoiseksi. 

Samoin poikien huoneeseen tulee yksi seinä tapettia ja loput seinät valkoiseksi. 


You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Hei mistä tuommoisen kodinhoitohuoneen laatan löysit? Se on hieno :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Muistaakseni ostettiin nekin laatat Turun Kaakelikeskuksesta. Toinen paikka mistä ollaan muutamat laatat ostettu on K-Rauta Kuninkoja.
   Olen kyllä tykännyt niistä.

   Poista