Joulun avaus Murenassa

22.33

Olin viime viikolla Salossa Herkku ja Lahja Murenan joulun avajaisissa. Kaupasta löydät ihania herkkuja sekä sisustustuotteita. Itse olen ihan hurahtanut Mailegin Nisse tonttuihin. Lisäksi mut ympäripuhuttiin hankkimaan Le Pere Pelletier pyykkietikkaa. Sekä Anu Arjen timantteja-blogista että Murenan Miina ja muutamalla muullakin oli erittäin hyviä kokemuksia tuotteesta ja sellainen lähtikin kokeiluun ja jäin koukkuun heti ensi kokeilusta. 

Paikalla oli myös Kauneushuone Ametististista Miia, joka teki minulle aivan ihastuttavan käsihoidon luonnonkosmetiikan tuotteilla. Oli kyllä ihanaa ja rentouttavaa.

Lisäksi saimme maistella Niipperin tee valikoimaa. Itse juon teetä aika paljonkin, kun en kahvia juo, mutta silti valikoimissa oli sellaisia makuja, mistä en osannut edes kuvitellakaan. Löytyi mudcake ja savun makuja sekä paljon muuta. 
Saimme myös maistella herkkuja, jossa oli käytetty erittäin luovasti teetä!

Kiitos paljon Murenan tytöille ja muille ihanasta illasta! Nyt on puolestaan luvassa teille lukijoille jotakin kivaa!! Nimittäin ilmoittamalla kassalla olevasi House no 465- blogin lukija saat ostoksistasi 10% alennuksen marraskuun ajan! 
Tarjous kannattaa hyödyntää vaikka joululahjoihin sekä omiin että ystävien ja perheenjäsenten.

FB / IG

You Might Also Like

0 kommenttia