Löytöjä

10.29

Keväällä saatiin valmiiksi alakerran takkahuone seinien ja lattian osalta juuri ennen tytön synttäreitä, mitkä vietettiin tässä huoneessa. Takkaa täällä ei vielä ole, eikä myöskään sähköjä tai kattoa, mutta huone on toiminut erittäin hyvin lasten askartelu- ja leikkihuoneena. Kyllästyin siihen, että lasten askartelut oli yläkerrassa leviänä, niitä oli molemmissa lasten huoneissa ja olohuoneessa. Keräsin joka ikisen paperin, kynän, teipin ym. askartelumateriaalin ja vein kaiken alakertaan yhteen kaappiin (ei kuvassa näkyvä) ja siellä ne ovat pysyneet. Yläkerta on kokonaan vapaa paperisilpusta, Jee!

Kuvassa näkyvä pöytä ja tuolit ovat jo muutaman vuoden takaa tehty roskalava löytö. Eräs tuttu vinkkasi, että olisi tällaisia tarjolla ja mehän käytiin hakemassa. Vasta tämän vuoden kesän alussa maalasin tuolit kalkkimaalilla - jokainen eri sävyllä. Pöydän pinta on mennyt pilalle ja mietin, jos laittaisi siihen vielä dc-fix kalvon päälle. Pöytä on toiminut hyvänä askartelupaikkana lapsille. 

Toinen ihana löytö on kuvassa näkyvä kaappi. Olin haaveillut jonkinlaisesta vanhasta liinavaatekaapista jo tovin, kunnes se suorastaan käveli eteeni blogi-ystäväni Katin kirppis kasassa. Kaappi syö sisäänsä muuten valtavan määrän playmobileja ja pikkulegoja.





You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Oi, tuo kaappi on ihana! Sopii kuin tehtynä tuohon ikkunoiden väliin. Muutenkin on tosi valoisa ja kaunis tuo teidän huone. Kivaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se sopi mitoiltaan just eikä melkeen tuohon. Tosin suunnitelmissa on ettei tule lopullisesti siihen jäämään.

   Poista
 2. Hih, mahtoikohan mun mies käydä aikoinaan samalla roskalavalla ;) Severin huoneessa sama setti, vaalean siniseksi maalattuna. Ja juu, kaappi on tosi komea!

  VastaaPoista