Piano tuli taloon

13.18

Meille tuli jokin aika sitten piano. Tai tuli ja tuli - minä, mieheni ja isäni käytiin se hakemassa. Ei muuten ollut mikään kevyt, olisi vielä saanut olla neljäskin kantaja. Meillä ei koskaan kotona ole ollut pianoa, mutta itselle on jäänyt sellainen pieni haave saada itselle piano.
Itse olen harjoitellut aikoinaan soittamista useamman vuoden  sähköurkutunneilla. Meillä onkin minun vanhat sähköurut tytön huoneessa ja lapset onkin tykännyt niillä soitella. Bongasin vanhan koulukaverin myynti-ilmoituksen pianosta ja aika nopeasti oli päätös tehty - meille tulee piano.

En ole itse moneen vuoteen juurikaan soittanut, mutta aika nopeasti on soinnut palautunut mieleen pienen kertauksen jälkeen. On ollut ihana soitella taas pianoa ja myös jo joululauluja. Tyttö on opetellut "kulkuset" ja "tuiki tuiki tähtönen" ulkoa. Ja jopa pojat ovat soittaneet pianoa nätisti, eikä 10 sormea kerralla paukuttaen, niin kuin kuvittelin tapahtuvan. 


Piano pääsi meidän alakertaan. Vähän teki mieli ottaa se yläkertaan, mutta alakerrassa sille oli juuri sopiva paikka tässä. Kaikki nuotitkin löytyy kätevästi pianon vierestä vanerilaatikosta.


 

You Might Also Like

0 kommenttia