Unelmat toteutuu

16.06

Aikoinaan suunnittelin opiskelevani sisustussuunnittelijaksi, mutta lähi seudulla ei ollut koulua, jossa tutkinnon olisi voinut suorittaa enkä silloin halunnut lähteä perheen ja ystävien luota yksin tuntemattomaan kaupunkiin.

Nyt kuitenkin yksi unelma on toteutunut. Aloitan Perfect Home sisustuskutsujen tuote-esittelijänä. Pääsen työskentelemään sisustustavaroiden parissa ja saan määrätä itse omat työaikani. Mikä sen parempaa!?!

Olin ystävän siskon luona kyseisen firman sisustuskutsuilla ja sieltä se innostus lähti. Keväällä jo yritin eri alan kotimyyntikutsuja pitämään, mutta heille otetaan myyjiä lisää vasta kun joku lopettaa. Aikaisemmin olin myös sisustuskutsuja netistä katsellut, mutta olin törmännyt vain yksittäisiin yrittäjiin, jotka järjestävät sisustuskutsuja.Perfect Home on Pohjoismaiden suurin kodinsisustus- ja lahjatavaratuotteiden kotimyyntiyritys, joka järjestää tuote-esittelyjä. Tämä oli yksi vaikuttava asia, miksi valitsin juuri tämän yrityksen.

Tämän myötä myös blogissa tulee lisääntymään sisustusaiheet ja kuvia sisustustuotteista.

Facebookiin olen perustanut sivun facebookiin, jossa kerron Perfect Home:in uutuuksista ja tarjouksista ym. ajankohtaisesta. www.facebook.com/PerfectHomeMariRuokonen
Liity mukaan jos sisustus kiinnostaa sinua.Jos haluat järjestää sisustuskutsut ja saada emännän etuja ota minuun yhteyttä sivun oikeassa reunassa olevan sähköpostin kautta tai facebookin kautta. Itse pidän kutsuja Turun seudulla. (Turku + Lieto + lähikunnat) Jos luet blogiani muualta päin Suomea niin ota yhteyttä http://www.perfecthome.fi/ niin löydät sinua lähellä olevan tuote-esittelijän.

You Might Also Like

0 kommenttia