23 yötä jouluaattoon

14.02Joulukalenterin ensimmäinen luukku on nyt avattu. Eilen illalla tai oikeastaan vasta tänään aamulla sain joulukalenterin valmiiksi. 1. päivän luukku oli kyllä valmiina ja täytettynä tänä aamuna.

Tein siis joulukalenterin itse kankaista mitä kotoa löytyi. Harmaata ja valkoista pellavakangasta. Punaisen kangasvärin jouduin käymään ostamassa, että sai numerot tehtyä pusseihin. Pussit suljin juuttinarulla ja juuttinarulla ripustettiin myös joulupussit meidän portaikkoon. Pieniä pyykkipoikia minulla oli myös valmiina, olin ne jo kesällä maalannut valkoiseksi, olivat alunperin puunvärisiä.Söpöjähän noista tuli ja mahtuu hyvin kahden lapsen päivän yllätykset pussiin.

Paljastetaan teille lukijoille vielä mitä pussit sisältävät. Onneksi lapset eivät käytä vielä tietokonetta, eivätkä osaa lukea, joten hys hys, ei kerrota sitten heille. :)Tässä näkyy joulupussien sisältöä.

Löytyy suklaakarkkeja, legoja, muumi rusina/hedelmä askeja, pojalle pikkuautoja ja tytölle pinnejä ja ponnareita. Niitä sitten joka aamu vaitelevasti pusseista löytyy.

 

 

Tässä vielä linkki Perfect Homen joulukalenteriin, jossa joka päivä arvotaan tuotepalkintoja.

http://www.perfecthome.fi/calendar.php/

You Might Also Like

0 kommenttia