Testissä Oral-B hammastahnat

14.19

Nyt alkaa olemaan hymy herkässä, sillä sain buzzadorina testattavaksi pari hammastahnaa ja hammasharjan sekä sukulaisille ja ystäville jaettavaksi myös näytepaketteja. (Muistakaahan myös raportoida, jolle olen tuotteet antanut)Pro-Expert All-Around Protection -hammastahna antaa suullesi luotettavan monivaikutteisen suojan tinafluoridia ja polyfosfaatteja sisältävän koostumuksensa ansiosta.

Pro-Expert Hammaskiille -hammastahna sisältää polyfosfaatteja, jotka vahvistavat ja suojaavat hammaskiillettä happohyökkäyksien aiheuttamalta kulumiselta.

Tuotevalikoiman neljä hammastahnaa suojaavat hampaita seuraavilla alueilla:  reikiintyminen, ienongelmat, plakki, vihlonta/herkkyys, kiilteen kuluminen, värjäytymät, hammaskivi ja pahanhajuinen hengitys. Mikään muu hammastahna ei tarjoa parempaa suojaa kaikilla kahdeksalla alueella.Olen kyllä tykännyt noista molemmista hammastahnoista, jää raikas maku suuhun. Olen myös monta vuotta käyttänyt pelkästään Oral-B sähköhammasharjaa ja ajatellut, ettei tavallinen hammasharja pysty pesemään hampaita yhtä hyvin kuin sähköinen, johon olen tottunut. Toisin kävi, tämä kampanjassa mukana tullut hammasharja oli myös huippuhyvä. En olisi uskonut, että hampaiden pesun lopputulos on yhtähyvä kuin sähköhammasharjan.PS. Buzzadorina saat mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi. Buzzadorin tehtävä on testata tuotetta, kertoa niistä ystävilleen ja usein hän saa myös tuoteita jaettavaksi eteenpäin. Jos buzzaus kiinnostaa, kaikki on täysin maksutonta ja vapaaehtoista, voit rekisteröityä tästä linkistä:
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=FI&refstr=Mari83

You Might Also Like

0 kommenttia