Kevään lahjat kevätjuhliin

9.49

Taas on se aika vuodesta kun mietin pääni puhki mitä veisi kerhotädeille lahjaksi. Lahjoja viedään niin jumppaohjaajille, kerhotädeille kuin opettajillekin. Ja kun 20 lastakin vie koriste-esinettä lahjaksi niin tädit saavat hyvän kirpparipöydän jo aikaiseksi...


Taitaa kyllä suurin osa lahjan antajista jo miettiä että vie jotain käyttö- ja kulutustavaraa enemmin lahjaksi.

Jos tietää lahjansaajan mieltymyksistä niin hyviä lahjoja ovat myös Marimekon, Iittalan tai Pentikin tuotteet. Mutta jos lahjansaajasta ei paljoa tiedä niin mielummin vien jotain muuta.Keräsin tähän nyt jotain ideoita ihan itsellekin muistiksi taas seuraavaa kertaa varten.

Kasvit:
-Kesä/parvekekukkia
 -Kielokimppu, poimittuna omalta pihalta
-Yrttiruukku, ruukun voi maalata liitutaulumaalilla tai lapsi voi askarrella yrttitikun
- itse istutettu taimi (tähän ollaan jo liian myöhässä meillä)


Syötävät ja juotavat:
-erikoiskahvia tai teetä
-rocky road -suklaa
- itse leivottuja pipareita, vaikka lasipurkissa
-itseleivottu kuivakakku / muffinseja

muuta:
- servettejä, sopii syötävän kaveriksi ja voi olla vaikka kankaisiakin.
- kynttilä
-käsivoide tai vartalovoide
-tiskirätti johon lapsi on itse piirtänyt jotain kivaa. (heh, tätä kokeiltiin, mutta ei onnistunut. Ostin lähikaupasta yksivärisiä halpoja tiskirättejä ja kotoota löytyi kangastussi ja sillä tyttö piirsi kukkasen rättiin. Minä mietin että mahtaako se kuva kestää siinä ja sitten testasin jakastoin rätin ja niin lähti kuva pois tai no jäi siihen erittäin haalea kuva. Mikälie ollut vikana, halpa rätti vai kynä)

ryhmässä hankittuja lahjoja
- lahjakortti hierontaan tai kauneushoitolaan
-lahjakortti puutarhaliikkeeseen tai kukkakauppaan


Meillä siis maalattiin purkki liitutaulumaalilla ja siihen ostettiin suklaa minttu -yrtti. Tuoksui muuten hyvälle, suklaalle. Lisäksi kirjoitettiin tädeille kirje, jossa kerrottiin kuinka kivaa kerhossa on ollut ja kiitettiin kuluvasta vuodesta. Tulostin myös lapun mukaan, jossa vinkkejä mihin suklaa minttua voi käyttää.

Ja tälläisissa PompDeLuxin vaatteissa kolmikko lähti kevätjuhliin, jossa tyttö oli myös esiintymässä muiden kerholaisten kanssa.


You Might Also Like

0 kommenttia