me&i VIP-ilta

13.40

Ystäväni Anna aloitti pari kautta sitten myymään me&i lasten- ja naistenvaatteita ja olen tietysti pyytänyt hänet pitämään myös meille kutsut. Mikä sen ihanampaa kuin kutsua kavereita kylään ja rupatella kuulumisia ja samassa kahvitella ja tietysti shoppailla ihania vaatteita sekä lapsille että itselle. 

Kiitoksena emännille Anna on järjestänyt heti ensimmäisestä kaudesta alkaen emännilleen VIP-illan kauden päätyttyä. Tämä oli nyt siis toinen kerta joka järjestettiin ja jossa olin mukana. Tällä kertaa ilta pidettiin Annan kotona. Joukko toisilleen tuntemattomia naisia, rento tunnelma, puheen sorina, erittäin hyvät tarjottavat, pientä leikkimielistä me&i aiheista visailua (toisille totisempaa kuin toisille :) ) visailun voittajan riemu palkinnosta, kevätkauden kutsujen varaajalle pientä kivaa sekä mallisto vaatteita hyvään alennukseen.


Heti ulko-ovelta asti jouluinen tunnelma valtaa kodin.
Sisällä jatkuu sama jouluinen tunnelma, kynttilöitä, lyhtyjä, pieniä kuusia...Annan tarjoiluihin ei ole koskaan tarvinnut pettyä, ei myös tälläkään kertaa. Vaatteita soviteltiin ahkerasti, myös ne pienimmät osallistujat pääsi testailemaan housujen sopivuutta. 


Niin ihanat vanha puinen sohva ja lipasto, voi että kun haluan myös omaan kotiini sellaiset. Joka kerta kun kyläillään ystävämme luona niin bongailaan, mitä uutta tai vanhaa kunnostettua, tuunattua, maalattua yms. Anna on tällä kertaa tehnyt. 

Anna (anna.ali-simola(at)meandi.fi) pitää kutsuja Turun seudulla ja lähikunnissa. Kannattaa varata kutsut, etenkin jos haluat mukaan seuraavaan hauskaan ja herkulliseen VIP-iltaan. 

Mari 

 ---

You Might Also Like

0 kommenttia