Ihana Anno

10.00

Saimme Åblogien kanssa kutsun Raision Kodin 1 sisustusiltaan. Paikalla oli tavaratalon johtaja, Anno-malliston asiantuntijoita sekä tavaratalon visualisteja. Heidän opastuksellaan kiertelimme osastoja ja saimme kuulla niin Anno-malliston suunnittelusta, ympäristöystävällisyydestä kuin tavaratalon energiatehokkuudesta. 
Näissä kuvissa on vasta toukokuussa tavarataloihin saapuvia ihania Anno uutuuksia.


Annon tuotteet ovat skandinaavisia ja ajottomia. Itse tykkään todella paljon kyseisistä tuotteista. Meiltä löytyykin Lankku-mattoa, keittiötekstiilejä, valoja ym.
Haaveissa on seuraavaksi uusia verhoja ja lakanoita ihanilla Annon pellava tuotteilla.

Anno-mallisto on myös erittäin ekologinen ja ympäristöystävällinen alusta loppuun asti. Jos vaan mahdollista, niin tuotteita pyritään tuottamaan myös Suomessa. Ulkomailla tehtaiden työskentely olosuhteet ovat hyvät, tuotteet kuljetetaan täysinä lasteina ilman tyhjää tilaa, myöskään ylimääräisiä pakkausmuoveja ei käytetä. Kuulostaa erittäin hyvältä vai mitä? En itsekään tiennyt että Anno-mallisto on näin eettinen ja ekologinen - aion siis suosi Annoa entistä enemmän. 


Tuo valaisin näyttäisi niin hyvältä meidän makuuhuoneessa. 


Pääsimme herkuttelemaan myös vieressä sijaitsevan Naantalin Aurinkoisen maistuvalla alkudrinkillä ja iltapala salaatilla. Oli muuten ihana rauhassa katsella tuotteita, koska suurin osa ostoksista menee kiirreellä hakiessa vain tiettyä tuotetta tai paimentaessa lapsia. Nyt sai samalla inspiraatiota ja miettiä miten tietty tuote sopisi omaan kotiin sekä vinkkejä sisustamiseen. Oli erittäin mielenkiintoista ja mukava nähdä tuttuja. Kiitos kaikille seurasta. 

Mari 

 ---

You Might Also Like

3 kommenttia

 1. Olispa ollut kiva olla mukana! Anno on kyllä ollut alusta asti tosi kiva tuotemerkki ja niin taitaa löytyä meiltäkin kaikenlaista annoa :)

  Flunssaterkut ja kivaa viikonvaihdetta!

  VastaaPoista
 2. Ihana, kun pääsit mukaan illanviettoomme Mari! Itsekin ihastuin niin
  Annon kevätuutuuksiin. Hankintalistalla ainakin uudet pussilakanat ja
  sudenkorentotyynyt.

  Aurinkoista viikonloppua <3

  VastaaPoista
 3. Olipa kivaa taas tavata ja viettää inspiroivaa iltaa mahtavissa puitteissa! Olit onnistunut tallentamaan ihania kuvia, paljon sellaisia jutuja, mitkä minulta oli mennyt ihan ohi:)
  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista