Kattausvinkkejä rakenna ja sisusta -messuilta

10.00

Viime viikonloppuna olin Rakenna ja sisusta -messuilla Turun messukeskuksessa. (Liput saatu yhteistyössä) Messuilla pääsimme kuuntelemaan ja katsomaan Mrs Jones  -blogista tutun Jonna Kivilahden vinkkejä kauniisiin kattauksiin. 

Oli aivan mielettömän ihanaa katsella kun Jonna rennolla asenteella teki kattauksia ja vaihto lennosta servettiä, kukkia ja ruokailuvälineitä ja aina näytti kattaus yhtä hyvältä. Opin, että mitä rennompi sen parempi. Ei sitä kattausta tarvitse viivottimen kanssa tehdä. Nyt on myös pinnalla tummat värit ja rosoisuus astioissa. Kattauksessa kannattaa myös aina olla jotain kukkia tai muuta luontoa, mikä saa kattauksen näyttämään aina hyvältä. 

Rohkeasti käyttämään pellavaa, keittiöpyyhkeitä, vanhoja aterimia, tapetteja, lahjapapereita tai jopa vanhoja nuottivihkoja alustana. 

Lisää kattausvinkeistä kiinnostuneille Jonna on myös koonnut hänen Pinterest tilillee kansion. https://fi.pinterest.com/mrsjonesin/kattaus-2016/
 

FB / IG

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Kattaustaito on kyllä sellanen, joka multa puuttuu. Yritän vissiin liikaa (silloin harvoin kun edes yritän) ja lopputuloksesta on rentous kaukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei oo itselläkään tuollaista kattaustaitoa kun JOnnalla. Itsellä myös ollut vikana liika yrittäminen. Rennompi parempi. :)

   Poista
 2. Jeii, olipas kivan rentoja kattausmalleja - sopii meille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ja itselle ainakin paljon uusia juttuja, mitä kaikkea voikaan kattauksessa käyttää. :)

   Poista
 3. Ihania kattauksia, täytyy itsekkin testailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä todella ihania kattauksia. Itselle tuli myös innostus kokeilla. Instan puolella onkin jo kuvia omista kokeiluista.

   Poista