Energiaa purkista

14.34

Olen tehnyt jo jonkin aikaa yhteistyötä Tupalanmäen Puodin kanssa ja saanut ja ostanut sieltä viimeiseksi erilaisia luontaistuotteita.
Olen viime syksystä saakka juonut aamuisin puoli litraa vettä, johon laittanut sekaan puolikkaan sitruunan mehut. Sitruunan sanotaan vaikuttavan positiivisesti ruuansulatukseen, ihon ja kehon puhtauteen ym. 


Talven pimeä kausi saa ainakin minut väsymään ja energiat laantumaan, joten halusin jotain mistä saan lisää energiaa sekä alkutalven pitkittynyt influenssa (aikuisikäni ensimmäinen) paranemaan.
Minulle suositeltiin sekä Terranovan B-Complex + C eli B- ja C-vitamiini valmistetta sekä Ecolomegan kalaöljyä. Ecolomega on erittäin puhdasta sekä ekoystävällistä ja sitruunanmakuisena ei myöskään maistunut siltä perinteiseltä omegaöljyltä ja lapsetkin ottivat sitä mielissään. Eivätkä nämä toki pelkästään pimeän ajan tuotteita ole vaan hyviä käyttää läpi vuoden.


Tällä kompolla mentiin alkuvuonna ja energiaa tuli lisää. 

Lisäksi muutama viikko sitten sain testattavaksi Terranovan Life drink tuotteen. 
Lisää tietoa täältä.
Ravintojauhe - superfoodia! 
Antaa lisää elinvoimaa! 
Sen olen kyllä huomannut. Jos on kiireessä jäänyt aamulla ottamatta, niin voi väsy iskeä, mutta vaikka aamulla olisi kuinka silmät ristissä niin kun on lasillisen juonut superfoodia niin johan piristyy. 
Itse olen sekoittanut jauheen sitruunaveteen. Ei mitään kaikista parhaimman makuista, mutta hyvin pystyy juomaan, varsinkin tuossa sitruuna vedessä. Parempaa varmasti on vaikka smoothien tai mehun joukossa. 

Lisäksi nostin D-vitamiinin saantia näillä Biosorin tuotteilla. D-vitamiinia meillä syödäänkin koko ajan ja ympärivuoden. Mutta itse ilmeisesti olen vähän liian vähäisellä määrällä syönyt, mutta nyt sekin on korjattu.

Ja koska Tupalanmäen Puoti, niin sieltä ostettavissa olevat Terranovan tuotteet eivät sisällä kumpikaan lisäaineita tai säilöntäaineita, ei vehnää, gluteenia, soijaa, hiivaa, ei maidon ainesosia tai sokeria. Joten sopii hyvin kasvissyöjille ja vegaaneillekin. Eivätkä muutkaan tuotteet sisällä lisäaineta tai turhat karsittu pois.
FB / IG

You Might Also Like

0 kommenttia