Kurkistus ristiäisvaatteisiin

16.28

Meillä on tulossa ristiäiset ja olin muutama päivä sitten hankkimassa pienokaiselle ristiäisvaatteita siis juhlavaatteita, jotka vaihdetaan yllä kun kastemekossa on ensin kastettu.

Olen tykännyt Kinderin juhlavaatteista, joten niitä menin nyttenkin ensimmäisenä katselamaan. Tytölle sieltä olisi löytynyt aivan ihana mekko, mutta pojan vaatteista en tällä kertaa tykännyt, eikä vaihtoehtojakaan ollut kuin kaksi.

Seuraavaksi menin Polarn o Pyretille ja hups, miten kävikään, kaikille kolmelle lapselle samalla kuosilla olevat vaatteet. Tytölle mekko ja pojille kauluspaidat ja chinot. Aivan ihanat värikkäät vaatteet. En ole aikaisemmin Popilta juhlavaatteita ostanut, enkä itseasissa edes tiennyt minkälaisia juhlavaatteita sieltä löytyisi.Popin laadusta ja kestävyydestä olen kyllä tykännyt. Meillä oli kuluvana talvena ensimmäistä kertaa Popin talvihaalarit ja nyt ostin myös välikausi puvut Popilta. Talvihaalarit ovat olleet erittäin lämpimät ja kestävät. En ole edes huomannut mitään kulumaa polvissa tai pepussa vaikka mäkeä onkin laskettu ilman liukuria.

Osallistuin muuten myös arvontaan Popilla, kun siellä kävin ostoksilla ja arpaonni suosi minua ja voitettiin suloinen pupu.Itseasiassa itselleni tein ensin hyvän löydön ja löysin vielä imetys ystävällisen mekon. Alunperin ristiäisten teemaväriksi piti tulla turkoosi, mutta oman mekon löydettyä väri hieman vaihtui vihreämmäksi. Sitten kun oma ja lasten vaatteet olivat ostettu, kävin vielä hankkimassa miehelle värisävyihin sopivan kauluspaidan.

You Might Also Like

0 kommenttia