Kesäsääret

13.09

Tällä kertaa testissä Veetin ihokarvanpoistotuotteet. Minulle tuli paketti Buzzadoreilta, joka sisälsi Easy Wax sähkökäyttöinen roll-on-pakkauksen ja Precision Wax & Caren -pakkauksen. Lisäksi paketissa oli  Supreme Essence -kylmävahaliuskoja jaettavaksi kavereille testiin.
 
Näillä tuotteilla pitäisi saavuttaa ammattimaiset vahaustulokset kotioloissa. Ihokarvojen pitäisi pysyä poissa jopa 4 viikkoa. Kun sain tietää olevani kampanjassa mukana niin jätin karvat kasvamaan, no ehtishän ne sit jo ihan hyvään mittaan ennen kuin paketti tuli. Vähän jännittää, sillä en ole koskaan aikaisemmin vahalla poistanut ihokarvoja. Tähän asti olen käyttänyt ainoastaan Veetin voidetta tai höylää.

Suunnitelmani on ensin kokeilla sääristä ja jos kantti kestää niin sen jälkeen kainalot.


No lämmittelin vahaa ensin sen 20 min. Kaikki alkoi hyvin kun laitoin vahaa sääriin. Eka repäisy, no ei se niin paha ollut. Repäisy toisen perään ja jossain vaiheessa mietin, että aikaa tässä ainakin menee paljon kauemmin mitä voitella poistaessa on mennyt. Sääret meni ihan kivasti ja ajattelin että kokeilempa vielä kainailoista ottaa karvat pois - ei olis kannattanut.

Ensin vahaa kainaloon, sitten liuskaa painelemaan sinne ja repäisy... auts, mutta vaha on edelleen kainalossa, eikun uudestaa... ei se vaha lähde sieltä pois. No otin niitä jälkihoitopyyhkeitä ja koitin ensin sääristä ne pienet vahan jäämät ottaa pois, ei toimi. Sitten kainaloa pyyhkimään oikeen kunnolla niillä lapuilla. Ei, vaha on ja pysyy kainalossa ja nyt on jo sormetkin aika hyvin vahaa täynnä. Sormet tarttuu toisiinsa ja jos lasken käden alas myös kainalo on liimautunut yhteen. Menen suihkuun, jospa vaha lähtisi pois. Ei lähde. Kokeilen saippuaa. Saippuapurkki tarttuu käsiin kiinni, koska käsissä on vahaa. Saippua ei toimi, vaha edelleen käsissä ja kainalossa.
Tässä vaiheessa muistan lukeneeni Facebookin "ei mennyt niin kuin Strömssössä" palstalta tämän jutun:
https://www.facebook.com/groups/206464557118/permalink/10152010662172119/ (pääsee lukemaan ainoastaan facebookiin rekisteröityneet)

Mietin, että en ala ainakaa höylällä sitä vahaa pois repimään. Koitan vielä, jos vaha tarttuisi liuskoihin. Ei tartu! Onneksi ohjelappu on pesukoneen päällä ja yritän siitä tavailla, onko siellä jotain kikka kolmosta, jolla vahan saa pois. Silmiini osuu kohta "vaha ei lähde pois vedellä, saippualla eikä alkoholilla"  Sitten silmiin osuu kohta "jos jälkihoitopyyhkeet loppuvat niin käytä vauvaöljyä"  JES, vauvaöljyä. Kolmen pienen lapsen äitinä minulla on vauvaöljyä kylppärissä, eikun sitä tahkomaan käsiin ja kainaloon. Syvä huokaisu, vaha alkaa lähtemään pois. Ja kainalot ajelen lopuksi höylällä.

Eli se siitä kokeilusta, ei enää ikinä kiitos! No sääret tuli kyllä sileiksi, ehkä sääriin uskaltaudun vielä uudestaankin kokeilemaan vahaa, mutta en muualle. Vai olikohan mulla vain kokemuksen puutetta.

Mutta, jos sinä tahdot itse testata erilaisia tuotteita niin eikun vaan rekisteröitymään:

PS. Buzzadorina saat mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi. Buzzadorin tehtävä on testata tuotetta, kertoa niistä ystävilleen ja usein hän saa myös tuoteita jaettavaksi eteenpäin. Jos buzzaus kiinnostaa, kaikki on täysin maksutonta ja vapaaehtoista, voit rekisteröityä tästä linkistä:
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=FI&refstr=Mari83

You Might Also Like

0 kommenttia