Uudet koordinaatit tyynyssä ja blogissa

13.36

Minulla oli pitkään tuo harmaa pellavainen tyynynpäällinen tyhjänä, kunnes keksin kirjoittaa kangasväreillä siihen uuden kotimme koordinaatit.


Myös blogin osoite muuttui, toki vielä pääsee - ja pitkään - www.elamaajaunelmia.fi osoitteesta myös tänne. Joskus ajat sitten olin bloggerissa käynyt kurkistamassa, mutta päädyin silloin kuitenkin WordPress -julkaisualustalle, koska mielestäni se oli monipuolisempi ja parempi. Nyt kävin kurkkaamassa taas bloggerissa ja sitä oli uusittu paljon ja näytti erittäin hyvältä. Joten päätimpä pistää blogini tänne bloggerin puolelle.

Blogin osoite tuli rakenteilla olevan talon myötä tai oikeastaan tontin tulevasta nimestä. Kyllä, meidän tontin nimeksi tulee Puolen hehtaarin metsä ja kyllä tykkään Nalle Puhista. :) Myöskään Elämää ja Unelmia nimi oli jo varattu bloggerin puolella niin siksi en saanut sitä.


Nyt pystyt liittymään lukijaksi myös täällä blogin puoella, eikä pelkästään facebookissa.
www.facebook.com/KotiPuolenhehtaarinmetsassa

Liittykäähän lukijaksi sekä täällä, että facebookissa. Ajattelin, että voisin järjestää pikkuhiljaa ensimmäisen arvonnan lukijoiden kesken, mutta siitä sitten lisää myöhemmin. :)

You Might Also Like

0 kommenttia