Hiekkahelmi - uimaranta

20.06

Mieleeni tuli ajatus, että postailen uimarannoista, jossa olemme käyneet. Näin muutkin voi katsoa mikä olisi kiva uimaranta, johon mennä ja löytää kenties uusia uimapaikkoja. Postailen pari rantaa, jossa olemme aikaisemmin käyneet ja jos säät ja aika sallii niin onhan tässä vielä kesää jäljellä käydä katsastamassa uusiakin paikkoja.


Tänään olimme Paimiossa Hiekkahelmen lammella. Kiitos ystävällä vinkistä, sillä en ollut ennen tällaisesta rannasta kuullutkaan. Hiekkahelmi oli erittäin kiva paikka, joka sopi sekä lapsiperheelle, että aikuisille  auringonpalvojille tai uimareille. Lampi oli jaettu kahteen osaa sillalla ja toisella puolella oli syvempi ja isompi puoli ja toinen puoli sopi erittäin hyvin lapsille. Meidän noin 110 cm esikoisella ylettyi jalat pohjaan koko lasten puolen alueella. Oltiin siellä hellepäivän +26 astetta iltapäivällä klo 16 jälkeen  ja paikalla oli kyllä porukkaa, mutta silti sinne olisi mahtunut vielä samanverran lisää ihmisiä. Eli rauhallista oli.

Nimi: Hiekkahelmi
Osoite: Valtatie 589 , 21530 Paimio 
Kuvaus: Uimaranta on perustettu vanhaan hiekkakuoppaan pohjavesialueelle . Rantavyöhykkeestä suurin osa on hiekkarantaa ja osa on metsää. Myös kalliota löytyy.  Lampi on syvimmillään n. 4 m ja lammen pohja on hiekkaa. Hyvä ja tilava parkkipaikka.
Tiedot: 2 wc:tä, puuvaja, nuotiopaikka, pukukoppi, laituri, ilmoitustaulu, pelastusvälineet, hiekkalaatikko, rantapallokenttä, jäteastiat ja parkkipaikalla upotettu jätesäiliöYou Might Also Like

0 kommenttia