Täysin vanhaan hurahtanut...

23.54

En tiedä mikä muhun on mennyt, mutta nyt olen täysin hurahtanut kaikkeen vanhaan. Sekä tuunattavaan että alkuperäisessä kunnossa säilytettävään tuotteeseen.

Olenkin kierrellyt tässä lähialueiden osto- ja myynti paikkoja. Tässä teillekin hyvät vinkit:

Paattisilta löytyy Pimee vintti.
Täällä oli vaikka kuinka paljon kaikkea ihanaa ja vanhaa.Oli karttoje, lasipurkkeja, puulaatikoita, lamppuja siis ihan kaikkea.

Littoisista Pilipalipajassa täytyy joka päivä käydä, sillä sinne en ole vielä ehtinyt.

Liedon keskustassa on Osto- ja myyntiliike
Täältä tarttui mukaan vanhoja lampun varjostimia tuunattavaksi. Siellä oli myös maitotonkkia, jotka teki mieli ostaa, mutta tällä kertaa jäi ostamatta. Lampunvarjostimista on tulossa oma postaus, kunhan ehdin ne tehdä.Liedostä löytyy myös Osto- ja myyntitori Vilkkimäentieltä Wanhan meijerin pihapiiristä, jonne myös täytyy joku päivä mennä käymään.

Myös huutonetistä tein vähän retro ostoksia.


Kirjainpalikat eivät ole kauhean hyvässä kunnossa, mutta eipä ne paljon maksanutkaan. Näitä oli joskus 80-luvulla kun itse olin lapsi, mutta meillä näitä ei ole ollut. Ovat ilmeisesti virolaista alkuperää "Nõukoguaegne Mänguasi ÕPI LUGEMA JA ARVUTAMA" Jos joltain tällaisia löytyy kaapin perältä ja on niistä halukas luopumaan niin pistähän viestiä tulemaan. Olisin kiinnostunut hankkimaan näitä lisää. Esikoinen tykkäsi kovin kirjoitella näillä sanoja ja keskimmäinen rakenteli pinoja ja kuopus katseli innoissaan vierestä.


Käytiin viikonloppuna mökillä uimassa ja saunomassa ja pari ihanuutta nappasin myös mökiltä mukaan. Kaunis kynttilänjalka kruunukynttilälle sekä maitotonkka. Ja maitotonkkia olisi kuulemma lisääkin, ihanaa!Lisäksi hankin myös heinäseipäitä. ;)

Toisen romu on toisen aarre!

You Might Also Like

0 kommenttia