ValokiRjain

12.51

Olin kesällä pitämässä Living and room -sisustuskutsuja yhden emännän luona, jolla oli valokirjain. Se on jäänyt mieleeni ja nyt kun näin Kodin1 mainoksen valokirjaimen ennakkotilauksesta niin pakkohan se oli tilata. Onneksi tilasinkin heti ennakkoon, kun ovat näköjään osa kirjaimista jo kokonaan loppuneet.
Meillä on lamppu tilanne muutenkin vähän huono tällä hetkellä. Tuntuu ettei kattolamput sovi minnekään ja uusia ei viitsi tähän kotiin enää ostaa. Niin tämä pöytä/lattia mallinan valaisin tuli kyllä ihan tarpeeseen.You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Heippa Mari. Olipas iloinen ylläri, kun olit ilmestenyt blogiini, ja sitä kautta itse löysin tieni tänne puolen hehtaarin metsään :).
  Kivaa, kun tulee uusia tuttavuuksia. Ja erityisesti, kun näytät olevan Living and Roomin jälleenmyyjäkin. Itse olen vasta ihan alussa sillä saralla ja olo on hieman orpo, mutta eiköhän se tästä alkuun lähde. Kiva vaan olis tutustua muihinkin. (Olen niin museokamaa, etten ole facebookissa, mutta täytynee laittaa vakavaan harkintaan :)).

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Living and roomin kautta sinut löysinkin, kun luin Keski. -blogista, että olit pitänyt kutsut.
   Tervetuloa vaan meidän jälleenmyyjien joukkoon ja liity ihmeessa facebookiin. Meillä on siellä oma ryhmä ja joukko ihania ihmisiä, joilta saa aina tarvittaessa tukea, tsemppiä, vinkkejä ja ideoita. :)

   Poista