Tuoksua ja väriloistoa syksyyn

21.15

Sain Buzzadorina tällä kertaa testattavaksi Air Wick Black Edition -tuoksukynttilöitä 4 kpl. Kaksi Purple Blackberry Fig tuoksua ja kaksi Apple & Cinnamon.


Air Wick on siis uusi väriä vaihtava tuoksukynttilä.  Kun kynttilän sytyttää niin se alkaa vaihtaa väriä ja luo mukavaa tunnelmaa.

 Minä tykästyin Purple Blackberry Fig tuoksuun (karhunvatukoita ja viikunoita) todella miellyttävä, lempeä ja ehkä jopa hieman raikas.  Apple & Cinnamon -tuoksu (omena ja kaneli) on minulle hieman liian voimakas, mystinen ja mausteinen.

  Ja hei, tämä on minun ensimmäinen postaus, jossa on mukana videokuvaa, joten olkaa hyvä. 
Purple Blackberry Fig tuoksu on koko illan nyt olohuoneessa palanut ja mukava miellyttävä tuoksu täällä on. Kumpa sen tuoksunkin pystyisi välittämään täältä teille.


PS. Buzzadorina saat mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi. Buzzadorin tehtävä on testata tuotetta, kertoa niistä ystävilleen ja usein hän saa myös tuoteita jaettavaksi eteenpäin. Jos buzzaus kiinnostaa, kaikki on täysin maksutonta ja vapaaehtoista, voit rekisteröityä tästä linkistä:
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=FI&refstr=Mari83

You Might Also Like

0 kommenttia