Blingon mallisto saapui

14.05

Nyt on saapunut Blingolta aloitus paketti sekä mallisto.
 Aloitus pakettiin kuului vaaterekki, henkarit ja kansio, jossa tietoa vaatteista.  Itse sain valita mitä vaatteita ja mitä kokoja otan mallistoon tietyllä summalla. Lisäksi voi tietysti pistää omaa rahaa ja tilata lisää vaatteita mallistoon.  

Pakkohan niitä oli heti sovitellä lapsilla.

 Paita: Jolly Long Tee, Dark Violet koko 134/140 Hinta 22,69 €
Housut: Bono Straight Pants, Aubergine koko 134/140 Hinta 48,92 €
Eli aivan liian suuret meidän likalle, jolla vaatekaapissa tällä hetkellä 110/116 ja 122/128
mutta housuissa on kiristysnauhat ja paitaakin voi käyttää tunikana/hameena ensin niin voi tilata hieman isommankin koon.


 Paita: Jolly Long Tee, Dark Violet koko 134/140 Hinta 22,69 €
Housut: Claudia leggings, Anthracite koko 122/128 Hinta 34,09 €
Legginsit ovat vähän paksumpaa materiaalia ja takana taskut, joten housuja voi käyttää lyhyemmänkin paidan kanssa, eikä housut näytä pitkiksiltä.


Paita/tunika: Estelle tunic, anthracite koko 122/128 Hinta 26,11 €
Huivi: Jagger Big Scarf Hearts Hinta 34,09 €
Toi huivihan on siis aivan ihana ja Blingon tuntomerkki. Oikeesti se on aikuisille tarkoitettu (lapsille löytyy pienempää koko erilainen huivi), mutta näköjään sopii ihan hyvin lapsillekin toi isompi. Huivin kokohan on 150*150 cm. Sitä voi käyttää peittona tai kapalona vauvalla tai kääriytyä itse lämmittelemään sen sisälle sohvan nurkkaan tee muki kädessä.
Joku on myös leikannut sen kahtia ja ottanut itselle toisen puolen ja lapselleen toisen puolikkaan. Ja sitähän ei siis tarvii ommella vaan pelkkä leikkaus ja huiveja on 2 kappaletta valmiina. 
Huivin mallit myös vaihtuu joka mallistossa eli jos haluat tämän itsellesi niin pistähän tilausta tulemaan.Paita/tunika: Estelle tunic, anthracite koko 122/128  Hinta 26,11 €
Housut: Saskia Sweatpants, anthracite koko 110/116 Hinta 31,82 €
Ihanat housut jota löytyy tällä hetkellä myös parissa muussa värissä. Kivat lökäpöksyt ja lahkeissa resori niin ei kastu syksyllä eikä talvella lahkeet. Suosittelen!


Mekko: Tine Dress koko 122/128 hinta 31,82 €
Kiva pitkähihainen mekko syksyyn/talveen kiristysnyörillä.


Pipo: ture beanie clover koko 2 eli  50/52 hinta 15,85 €
Sovitin pipoa meidän 6 kk jolle se myös sopii, tosin koko 1 varmaan parempi. Ja 4 vuotiaalle menee myös. Pipoa löytyy myös koossa 3 eli sopii myös aikuisille. 


 Vauvoille löytyy muuta body, tässä
Olga baby body, tomato red koko 74/80 hinta 19,27 €
sekä peitto: Humla baby Blanket koko 90*90 cm hinta 34,09 €
Täsäs bodyssä on mielestäni kiva yksityiskohta toi pääaukon nappi, joka on edessä/sivussa, eikä olkapäällä niin kuin useimmissa bodyssa. Kysyin tytöltä, että mitä tykkäs vaatteista niin vastaus oli: Ne on aivan ihania, tosi kivoja ja tuntuu kivalta päällä. 
Näinhän se on sillä kaikilla Blingon puuvilla vaatteilla on ympäristösertifikaatti GOTS. Kaikilla muilla materiaaleilla on myös GOTS tai joku muu ympäristöcertifikaatti. Myös kaikki värit
ovat myös myrkyttömiä ja ympäristöystävällisiä.  Blingo ei käytä ollenkaan muovipainatusta. Myös napeilla, vetoketjuilla yms on Oeko-tex certifikaatti.

Lyhykäidyysessään GOTS tarkoittaa sitä, että ympäristöystävällisyys on otettu huomioon
koko tuotantoprosessin luonnonmukaisesti viljellystä raaka-aineesta koko tuotantoketjun läpi lopulliseen tuotteeseen asti.
Eli vaikka joku mainostaisi käyttävänsä luomu/ekopuuvillaa niin vaatteet kuitenkin yleensä värjätään myrkyllisillä väreillä, toisin kuin GOTSissa.

Tulehan tykkäämään sivuistani:
Irtotilaukset ympäri Suomea, kutsut Turun seudulla.

PS. Myyjille paljastettiin eilen talvimallisto, joka julkaistaan lokakuussa. Siis aivan ihana mallisto tulossa. Innolla odotan, että saadaan julkaista teillekin vähän mitä on luvassa :)

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. moikka! heitin sinulle blogissani haasteen: http://kohtakotona.blogspot.fi/2013/09/haaste-vailla-nimea.html. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, haasteesta. Edelleen työn alla, mutta on tulossa. :)

    VastaaPoista