Puolivuotis kuvaukset pompeissa

19.46

Postista tulla tupsahti kassillinen POMPdeLUXin vaatteita lapsille ja kiva pipo itselle.
On muuten kauhean kätevä toi emännänlahja kassi sekä ne pienemmänt kassit kun tilaajille tulee. 

Minulla on ollut mielessä, että pitää kuvata nuorimmaisen puolvuotiskuvia. No, meni melkein 2 viikkoa yli puolivuotta, mutta Pompilta tuli tilaamani vaatteet niin soviteltiin niitä ja otettiin kivoja kuvia.

Tässä keskimmäinen poika 2,5 vuotta (joka huuteli "sammuta se kamera" kun yritin ottaa kuvia) ja vaatteet 104 cm. Mietin Pasadena LS Granddad paidassa tuota curry väriä, mutta se on kyllä niin kiva. Varsinkin kun monet vaatteet tällä hetkellä harmaata ja tummansinistä niin jotain väriä kuitenkin kiva olla. Jalassa Phoenix Baggy Jeans mikä on mielestäni tosi kiva malli ja erittäin pehmeät ja mukavat päällä vaikka näyttävätkin farkuilta.Sisarrakkautta parhaimmillaan.
Tytöllä 122-128 kokoa olevat  Detroit pusero - ihanaa paljettien kimallusta, musta Hollywood hame ja harmaat Lowel sukkahousut


Tässä se meidän puolivuotias harjoittelee konttausasentoa päällään 80 Phoenix farkut, samanlaiset kuin veljellä, mutta pienten poikien mallistosta eli erittäin mukavat ja pehmoiset jalassa sekä harmaa Tokyo body.
 

Tässä aivan ihana röyhelö unelma - Charleston hame

Tästä taisi tulla meidän prinsessan suosikki hame.


Myös tämä Semarang Jumpsuit sinisenä koossa 80 on ihan ykkönen. Lämpimimmillä keleillä ollaan käytetty sisävaatteiden päällä ulkona ja pojan kasvaessa ja ilmojen kylmetessä se lämmittää sisävaatteena. 


You Might Also Like

2 kommenttia