Kodinkoneiden helppo valinta

13.33

Ollaan päästy raksalla jo siihen vaiheeseen, että valittiin kodinkoneita keittiöön.
Päätös oli aika helppo, Expertille ja AEG kodinkoneet tilaukseen. Eipä siinä muita oikeastaan katseltukaan. Meillä on AEG:stä kokemusta yhden astianpesukoneen verran sekä ennen äitiysvapaita työpaikan kautta hyvää kokemusta kyseisestä merkistä.

Joten oli erittäin helppoa valita kodinkoneet, sillä kodinkoneiden ostostahan pystyy myös tekemään erittäin vaikeaa hakemassa tarjouksia monesta eri liikkeestä ja mallista ja vertailla ja vertailla ja pohtia ja miettiä TAI säästää päänvaivaa ja kääntyä tutun ja turvallisen Expertin puoleen, jossa asiantunteva ja hyvä palvelu.


Liesituuletin tilattiin Savolta, joka on mielestäni myös laadukas merkki.

Kaikki kodinkoneet tuli suoraan tehtaalta raksalle joten ei myöskään itse tarvinnut kuljetella  niitä. Toki tällainen palvelu onnistuu vain jos tilaat samalta valimstajalta koko paketin tai ainakin useamman kodinkoneen.

Kuvat expert.fi


Meillä oli hakusessa kuitenkin ihan peruskoneet, ei halvimmasta päästä, mutta ei myöskään sille kalleimmalle hifistelylle ja erikoistoiminnoille ollut tarvetta. Valkoisia laitteita en halunnut missään nimessä (älä kysy miksi) joten jäljelle jäi teräs tai musta ja teräs miellytti enemmän. Ja tottakai kaikki keittiön kodinkoneet samaa väriä uunista astianpesukoneeseen sekä jääkaappi ja pakastin.

Oi kun jo pääsisi kokkailemaan uuteen keittiöön ja kerämään marjasatoa uuteen pakastimeen...


Viime päivät raksalla on tehty kattoa ja lattiat lähtee tilaukseen tällä viikolla.

You Might Also Like

0 kommenttia