6-vuotis synttärit

12.42

Meillä oli hieman erilainen vappu tällä kertaa, koska vappupäivänä juhlittiin esikoista sukulaisten kanssa ja lauantaina kavereiden kanssa. Joten vappuaattona leivottiin ja siivottiin.

Kaverisynttäreillä oli yhteensä 14 alle kouluikäistä, joten vilinää ja vilskettä riitti. Kaverit oli kutsuttu naamias-teemalla juhlimaan.


Koristelussa käytettiin ilmapalloja, serpentiiniä ja pompomeja.


synttärit, koristelu, juhlat, lastenkutsut

Olin askarrellut ja ommellut tytöille taikasauvat, jotka jokainen sai kotiin viemiseksi. Minulla oli valmiina keppejä, jotka maalasin vaaleanpunaiseksi ja lisäksi hieman kimallekangasta ja silkkinauhoja.

synttärit, koristelu, juhlat, lastenkutsut, tarjoilut

Pojille olin tehnyt (heh, tai mies sahasi ja hioi, minä maalasin) vanerista pienet liitutaulut. Vaneria ja liitutaulumaalia löytyi myös kotoota jo valmiiksi. 

 

Takuuvarmaa överiherkuttelua! Suosikiksi muodostui coctail-tikut, popparit, sipsit, vaahtokarkit. Piparnakkelit ja munkit taisivat myös maistua jokaiselle.

synttärit, koristelu, juhlat, lastenkutsut, tarjoilut

Päätin, että välttääkseni 14 päisen kiljuvan ja juoksevan lauman on pakko keksiä jotain ohjelmaa synttäreille. Juhlat aloitettiinkin tekemällä itse rannekorut. En huomannut ottaa siitä kuvaa, mutta helmet kaadoin isolle tarjottimelle ja olin valmiiksi pilkkonut kuminauhoja sopivan mittaiseksi paloiksi ja laittanut toiseen päähän solmun. Näin jokaisen oli helppo laittaa haluamiaan helmiä omaan rannerenkaaseen.

synttärit, koristelu, juhlat, lastenkutsut, tarjoilut

Ohjelmassa oli myös hännän laittaminen sokkona My little Ponylle. 

synttärit, koristelu, juhlat, lastenkutsut, tarjoilut

Mitä kauemmas häntä osui oikeasta kohdasta sen kovempi nauru kuului. 

synttärit, koristelu, juhlat, lastenkutsut, tarjoilut, ohjelmaa, leikkejä
Jossain vaiheessa alkoi meno kiihtyä ja kaivoin vielä takataskusta yhden leikin ilmapalloilla, jolla sain lapset hetkeksi taas hiljenemään ja unohtamaan juoksemisen. Parittain kuljetettiin palloa, mutta palloon ei saanut koskea käsin, eikä pallo saanut tippua lattialle. 

Synttäreillä otettiin myös photoshoot teemalla kuvia kaikista halukkaista. Ajattelin, että jää itselle kiva muisto ja voin myös lähettää kuvat vieraista heille itselleen. Itseäni jäi harmittamaan tuo kuvien tausta. Ei vaan ollut sopivaa taustaa ja vaikka mietin, että ripustaisin vaikka lakanan johonkin niin se vaan sitten jäi tekemättä, kun ei sopivaa paikkaa ollut.

synttärit, koristelu, juhlat, lastenkutsut, ohjelmaa, leikkejäsynttärit, koristelu, juhlat, lastenkutsut, ohjelmaa, leikkejä

synttärit, koristelu, juhlat, lastenkutsut, ohjelmaa, leikkejäsynttärit, koristelu, juhlat, lastenkutsut, ohjelmaa, leikkejä


Synttärisankari kiittää vielä kaikkia mukana olleita kivoista synttäreistä sekä ihanista lahjoista. Itsekin ihmettelin kuinka kivoja lahjoja tuli, kun tuntuu ettei itse välillä keksi tai löydä mitään kivaa lahjaa viemiseksi. 

Mari 

 

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Teillä on ollut ihan huippusynttärit! Noita ohjelmanumeroita saa tosiaan olla vielä takataskussakin varmuuden vuoksi. Pystyy sitten vetäisemään tarpeen tullen ohjelmaa tai antaa kaiken mennä omalla painollaan. Mä olen nyt niin monta kertaa ihastellut tuota sun onnittelutekstinauhaa tuolla ruokapöydän takana, että kysyn oletko ostanut vai tehnyt sen itse? Jos tehnyt, niin kerro vähän vinkkejä. Voisin yrittää askarrella sellaisen viikon kuluttua oleville synttäreille :)

  VastaaPoista
 2. Hah, vaikka tykkäänkin askarrella ja tehdä kaikkea niin ei munkaan hermot tollaiseen näpertelyyn riittäisi. :)
  Täältä ostin:
  http://www.konglomerat.fi/tuotteet.html?search=banner&search_category=15&price=&price2=&webstore_product_search_form=Hae&id=search

  VastaaPoista
 3. Ihanat kemut teillä ollut ja paljon kaikkea kivaa olet jaksanut puuhailla lasten iloksi! Mulle tuli hiki pelkästä ajatuksesta 14 lapsesta jne... :) Photoshoot on ihan loistoidea eikä taustattomuus haittaa ollenkaan! Nuo seinäkirjaimet on kyllä kivat :) Inspiroiva postaus, kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneks oli osalla äidit mukana ja nuorin osallistuja oli puolivuotias, niin ei ollut ihan niin paha miltä kuulostaa :)

   Poista
 4. Oih mitkä ihkut synttärit pikkuprinsessalla <3 Kivaa ohjelmaa ja hurmaavia herkkuja, ihan täydellistä. Hauska idis tuo photoshoot, olet loistava valokuvaaja!

  Iloista äitienpäiväviikonloppua sinulle Mari!

  VastaaPoista