Itsetehty istutuspöytä ja kasvihuone

21.33

Olen miettinyt, että istutuspöytä olisi kätevä ja tänään googlettelin inspiraatiota itsetehdystä istutuspöydästä ja siitä se ajatus sitten lähti. Sen kummempaa suunnittelematta lähdin hakemaan pihalta raksa aikana käytettyjä lautoja ja lavoja uusiokäyttöön. Sirkkelillä oikeaan mittaan ja tässä tulos. Kaikki tarvikkeet siis löytyivät jo valmiiksi kotoota. Eihän tämä nyt ihan niin kuin strömssössä mennyt, ensimmäisen tason kun sain naulattua niin hetken päästä se levisi käsiin. Lapset totesivat vain että isi osaa naulata paremmin, minä syytin liian pieniä nauloja. Kun mies tuli kotiin, hän otti naulapyssyn käteen ja johan alkoi tulla valmista.Olin pyytänyt isääni tekemään vanhoista ikkunan pokista itselleni kasvihuoneen ja eilen sain sen myös meille. Pihalle on tulossa myös isompi kasvihuone, mutta vasta usean vuoden päästä, tämän siis täytyy riittää siihen asti. Se on ihana, kiitos isälle. Saatiin istutuspöytä valmiiksi vasta illalla ja kävin vain äkkiä nappaamassa yläpihan terassilta vähän rekvisiittaa.  Kunhan saan vietyä taimet kaappiin niin ei ole enää näin tyhjä.Lisäksi pieni diy hommeli kun taittelin rautalangasta söpöt sydänkoukut istutuspöytään. Aurinkoista viikonlopun jatkoa! 
Mari 

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Iiik miten ihana istutuspöytä ja kasvihuonekin, suloinen kuin mikä! On se vaan näppärää kun lähellä on noin näppäriä miehiä, valmista syntyy nopeasti. Itsekin usein uhoan, että nikkaroin sitä ja tätä, mutta loppupeleissä joudun aina turvautumaan luomakunnan kruunun apuun :))

    VastaaPoista
  2. Just viikolla kans mietin et tarviin istutuspöydän, kun kökin maassa istuttamssa kukkia. Ehkä tästä saan inspiraation :D Hienot ovat!

    VastaaPoista