Luonnonkosmetiikkaa ja paljastuksia

15.00

Minulla on viimeisen reilun vuoden tai parin aikana kiinnostus herännyt luonnonkosmetiikka tuotteisiin. Se paljastus, en ole käyttänyt kampaamo palveluja kohta kahteen vuoteen. Viimeksi keväällä 2014 olen värjännyt ja leikkauttanut hiukset. Sitä ennen olen reilu 10 vuotta värjännyt hiuksia 2-4 kk välein. 
Voin kertoa, että tämä on erittäin vapauttavaa. Aluksi tuntui hiukset tuntui hirveiltä, kun ei ollut muutamaan kuukauteen niitä värjännyt. Nyt olen noin vuoden verran käyttänyt pääasiassa silikonittomia shampoota ja hoitoainetta ja hiukset voivat erittäin hyvin tai niin ainakin luulin.

Pari viikkoa sitten sain yhteistyössä Tupalanmäen Puodista luonnonkosmetiikkaa testattavaksi. Benecosin shampoota, hoitoainetta, kuorintavoidetta, suihkusaippuaa ja kosteusvoidetta.
Ennakkoluuloja: peseeköhän nämä hyvin, onko tuoksu liian voimakas, jääkö hiukset takkuiseksi. 

Jep, kyllä pesee, ei ole liian voimakas tuoksu ja ei jää takkuiseksi.
Ensimmäisen parin käyttökerran jälkeen ajattelin, että ihan kivoja ja hyviä tuotteita, kun olin käyttänyt pari viikkoa tuotteita niin yhtäkkiä tajusin, kuinka ihanalta hiukseni tuntuivat. Pehmeät, kiiltävät, hyvinvoivat,...


Tyttö oli apuna, kun otin kuvia kosteusvoiteesta ja voidetta lorahtikin hieman enemmän käsiin. Tytöllä on atooppiinen iho ja tekee ihan hyvää rasvata sitä.
Tyttö sanoikin hetken päästä ihmeissään, että tämä kuivusikin aika äkkiä ja pääsikin nopeasti jatkamaan leikkejä, eikä tarvinnut odotella rasvan imeytymistä.  

Nämä voisi olla myös ihana lahja henkilölle jolla on jo kaikkea tai kun ei halua antaa tai saada mitään pysyvää vaan ihanaa käyttötavaraa. 

Minulla on jo muutaman vuoden ollut periaatteena, etten osta mitään pesuaineita, salvoja tai siivousaineita ennen kuin olen kuluttanut vanhat tuotteet loppuun. Näin saan kaikkien ylimääräisten purkkien määrää karsittua. Mutta miten ihmeessä voin näiden tuotteiden testailujen jälkeen palata käyttämään ne vanhat loppuun, kun haluisi käyttää vaan näitä ihania luonnonkosmetiikan tuotteita.  








FB / IG

You Might Also Like

8 kommenttia

  1. Kiva postaus! Luonnonkosmetiikkaa en ole vielä kokeillut, vaikka kiinnostus niihin on ollut jo pidempään. Ja tämän luettuani kiinnostus kasvoi entisestään, pitää kyllä testata! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin jotenkin jäänyt se tuumasta toimeen. Ensin halunnut käyttää vanhat pullot loppuun ja sitten vasta ostaa uusia. Ja toisaalta ei ole oikein tiennyt, että mitä kannattaisi ostaa. Nyt sain hyvät suosittelut tähän sarjaan ja tässä pysyn. :)

      Poista
  2. Luonnonkosmetiikka on kyllä ihmeen hyvää :) Itse lopetin hiusten värjäämisen lähes kaksi vuotta sitten, ja oli kyllä ensin niin järkyttävän näköiset (oli värjätty mustalla ja luonnollinen väri on vaalea), mutta nyt näyttävät kyllä tosi kivoilta :) täytyy kokeilla tota voidetta, kun itselläkin on atooppinen iho :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistan ajan kun tuntui että hiukset on ihan hirveät, onneksi ei ollut silloin mitään isompia juhlia, olisin varmaan antanut periksi ja mennyt värjäämään. Mutta nyt tuntuu hyvältä. Tosin pikkaisen tekisi myös mieli hieman tummempaa sävyä, mutta luonnonkosmetiikalla sekin.
      Voide on kyllä ollut hyvää, joka ilta rasvaillut ja välillä päivisinkin.

      Poista
  3. Tuo luonnonkosmetiikkasarja kuulostaa mielenkiintoiselta! Olisipa kiva testata
    sarjan shampoota ja hoitoainetta, jospa ne pehmentäisivät mun kuivat hiukseni ja
    toisivat lisää kiiltoa.

    Mukavaa viikonvaihdetta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon kyllä että pehmentää ja kosteuttaa. Oliskohan ollut jojobaöljyä kun lueskelin purkin kyljestä tuotteen sisältävän. Se varmasti vaikuttaa siellä kosteuttavasti.
      Kannattaa kokeilla.

      Poista
  4. Mä oon kanssa hurahtanut luonnontuotteisiin ihan hiljattain, kun tajusin miten paljon kemikaaleja kaikki sisältää. Mulla on kaikki meikit, shampoot, puhdistusaineet ym. puhtaita luonnontuotteita. Eikä todellakan oo huononpia tuotteita kun kemikaalikyllöset vastineet, päinvaston. Uusimpana juttuna testasin just pesupähkinöitä pyykille, nekin jäi pysyvästi käyttöön! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy varmaan kans itse kokeilla noita pesupähkinöitä. Mä olen kans pikkuhiljaa kaikkia siivousaineita ja pyykinpesuaineita vaihtanut. Tykkään kovasti.

      Poista