Keittiö suunnittelua vuoden vaihde 2010-2011

0.09

Kaikista kolmesta vaihtoehdoista saa keittiön, kodinhoitohuoneen, wc, kylpyhuoneen ja liukuovikaapit. PeeKoo keittiöön menin extempore, kun olin muutenkin asioimassa sielläpäin. Parma keittiöiden suunnittelijalle Liisa Artukalle varasin ajan koska yhdellä sukulaisella ja yhdellä tuttavalla on hänen kauttaan suunniteltu ja otettu keittiö ja molemmat ovat olleet tyytyväisiä hänen palveluun. Puuvajaan varasin myös ajan, koska myös kaksi tuttua on ottanut sieltä kautta keittiönsä hyvällä kokemuksella.

29.12.2010 PeeKoo Keittiöt, Raisio www.peekookeittiot.com
Suunnitelija tekee ensin ainoastaan keittiöstä suunnitelman ja tarjouksen ja jos tykkäämme siitä niin sitten vasta muut. Aika vaikea siis vertailla kokonais hintaa kun ei tee tarjousta siitä mitä haluamme. Suunnittelijalla oli myös nuiva asenne jokaista toivetta kohtaan: "ei onnistu" "ei tällaista oikeen saa toteutettua" "tämä on hankala tehdä" "liian pieni keittiö"... lista voisi jatkua pidempäänkin, mutta mitkään toiveemme ei siis ollut ainakaan helposti toteutettavissa tämän suunnittelijan toimesta, vaikkei toivelistassamme mitään erikoista edes ollut.
Suunnitelma piti saada alunperin 5.1., mutta suunnittelija soitti olevansa sairaslomalla ja palaavansa asiaan tänään, mutta eipä ole soittoa kuulunut.

4.1.2011 Parma keittiöt, Turku, Starkki, Liisa Artukka www.parmakeittiot.com
Aivan loistavaa palvelua, aluksi lähdettiin liikkeelle siitä, että kuinka monta henkilöä perheessä on ja löytyykö kissaa tai koiraa. Eli keittiö suunnitellaan juuri meidän tarpeita vastaavaksi. Talon pohjapiirrustus käytiin läpi jokaisesta kohdasta, mihin halusimme kaappeja ja kaikki toivomukset otettiin huomioon. Suunnittelija kuunteli asiakasta ja hänestä kyllä huomasi usean vuoden kokemuksen keittiösuunnittelussa. Ensimmäillä kerralla ei suunniteltu mitään tarkasti, ei katsottu, mikä ovimalli, tai kahva tai työtaso tulee vaan suunnittelija käyttää omaa luovuutta ja lupasi tehdä suunnitelmat 11.1. jolloin menen uudestaan paikan päälle ja silloin voidaan tehdä muutoksia suunnitelmiin.

7.1.2011 Puuvaja Oy, Kaarina, Jari Vannesluoma www.puuvaja.fi
Myös täällä oli erittäin hyvää palvelua. Melkein 2,5 tunnin suunnittelun aikana käytiin tarkasti läpi mitat ja minkälaiset kaapit, korit ja hyllyt tulee mihinkin kohtaan. Käytiin myös läpi kaikki materiaalit, mitkä ovet, altaat vetimet ja tasot mihinkin tulee. Suunnittelija antoi heti mukaan käsin piirretyt suunnitelmat jokaisesta kaapista (keittiö, khh, wc, makuuhuoneet, eteinen) ja lupasi kahden viikon sisällä lähettää tarjouksen minulle.

Eli nyt vain odotellaan valmiita piirrustuksia.

You Might Also Like

0 kommenttia