Ideoita synttärilahjaksi alle kouluikäisille

18.26

Lasten synttärit lähestyy. Kaikilla kolmella on maalis- huhtikuussa synttärit. Mietin, mitä lapsille ostaisi lahjaksi, kun kolme lasta niin niitä lelujakin on jo vaikka kuinka paljon. Sen olen jo oppinut tässä kohta viiden vuoden aikana, että kaikki "merkittömät" muovihärpäkkeet menevät rikki nopeasti. Välillä samana päivänä kun se on saatu, välillä itsestään ja joskus ne on kestänyt jopa hetken leikkimistäkin.

Nyt helmikuussa on Kodin1 toimituskulut 0 € niin sinne lähtikin tilaukseen lasten synttärilahjat. Itse tykkään tilata kaiken mahdollisen netistä. Ei tarvitse kuluttaa bensoja autolla ajeluun edes takaisin vaan netissä on helppo hintavertailla myös tuotteet. Saa tehdä rauhassa tilaukset ja tutkia tuotteita kun lapset nukkuvat. Niin helppoa! Eikä myöskään kulu aikaa kaupassa juoksenteluun vaan senkin ajan voi viettää perheen kanssa.

1 vuotta täyttävälle kuopukselle lähti tilaukseen alla kuvassa oleva Fisher Pricen Little People traktori.

Meillä on muitakin Fisher Pricen leluja, juurikin tuo little people sarjan huvipuisto tai mikä onkaan nimeltään sekä Laught & Learn sarjan puppy ja smart phone. Ovat mielestäni ollut todella kestäviä ja kivoja leluja, joita voi hyvällä mielellä suositella muillekin. Nämä sopivat jo alle 1 vuotiaalle ja kiinnostavat vielä vanhempanakin.


3 vuotta täyttävälle pojalle lähti tilaukseen yllä oleva Playmobil Pirates sarjan merirosvoja. Katselin, että myös Playmobil Country vaikutti kiinnostavalta meidän lapsille. Erilaisia sarjoja näytti olevan aika paljon, mutta meillä tykätään merirosvoista. Ajattelin, että tuollaisen isomman paketin voisi ostaa ensi joululahjaksi, ovat kuitenkin melko hintavia. Mutta noita pienempiä paketteja onkin sitten helppo ostaa lahjaksi.Pojalle ostin myös jo aikaisemmin kirppikseltä Puuha-Pete DVD:tä, jotka menevät myös lahjapakettiin.


Lego Friends sarjaa ajattelin alkaa nyt 5 vuotta täyttävälle tytölle keräilemään. Nimensä mukaisesti ostoslistalle lähti nyt tällainen sarja ensimmäisenä.
Olen näitä pikkulegoja miettinyt ja juteltuani ystävän kanssa, jonka 5 v oli alkanut kiinnostumaan pikkulegojen rakentelusta, päätin itsekin ostaa ensimmäiset pikkulegot. Tytölleni odottaa myös toinen lahja jo tuolla kaapissa.

 Meillä on poikien huoneessa myös Bosch Mini sarjan työkalupenkki (kuvassa), sirkkeli ja taitaa olla vielä muutakin. Mutta tämä on ollut myös erittäin tykätty. Tähän löytyy paljon erilaisia osia esim. ruohonleikkuria, porakoneita, työkalupakkia, ruuvinväännintä, moottorisahaa siis kaikkea mitä pieni remonttimies voi tarvita.


Tytölle alettiin keräämään jo 1-vuotis synttäreillä Brion junarataa ja sitä on tullut kaikille lapsille lahjaksi niin synttäreinä kuin joulunakin jo pian 5 vuotta. Nyt siitä saa jo rakenneltua aika kivasti kaikennäköisiä ratoja. Toki lisääkin varmasti vielä hankitaan erilaisia siltoja, risteyksiä ja peruspaloja.Brion lelut on kyllä mun suosikkeja, erittäin kestäviä ja kivoja. Meillä on myös taaperokärry, helistimiä ja perässä vedettäviä Brion leluja ja kaikki kestänyt hyvin kulutusta.Viimeinen suosikki on Lego dublot. Näitäkin ollaan pyydetty synttärilahjaksi ja joululahjaksi kaikkille lapsille 1 vuotiaasta asti. Kiva kasa näitäkin jo kerääntynyt, mutta eipä näitäkään vielä liikaa ole sillä niin 1 vuotias kuin 5 vuotiaskin on näistä kiinnostunut ja tykkää leikkiä ja myös erittäin kestäviä ovat.

 
Vielä muutama hyvä lahjaidea. Barbit ovat ainakin meidän 5 vuotta täyttävän tytön mielestä kivoja.


Löysin myös Ellokselta pari kivaa lahjaideaa vähän isommille lapsille. Tästä pääset katsomaan Elloksen Hello Kitty elektroniikkaa.
Varsinkin kuvassa oleva kamera olisi sopiva meidän tytölle, sillä hän haluaa usein lainata äidin kameraa ja ottaa sillä kuvia.
Sitten kun tytöllä olisi oma kamera niin ei äidin tarvitsisi pelätä että omasta kamerasta häviää kuvat ihan vahingossa.Muutama käytännön lahjavinkki vielä. Ehkä ei niin kivoja lapsille, mutta erittäin käytännöllisiä ja toisaalta ovat kyllä meidänkin lasten mieleen. Iittalan Muumi astiat ja Finlaysonin Muumi pyyhkeet.
Aamu- ja iltapuurot syödään meillä Muumi kulhoista. Aterimia onkin jo jonkin verran kertynyt, mutta kun kolme lasta syö 5 kertaa päivässä niin kyllä niitä tarvitaankin.

You Might Also Like

0 kommenttia