Kokeileva keittiö

14.08

Yli viiden vuoden enemmän tai vähemmän kotona oleskelu ja kaksi kertaa päivässä lämpimän ruuan tekeminen on tukahduttanut minun ilon ja kokeilun tehdä ruokaa. Tuntuu että aina vaan sitä samaa ja tuttua ja turvallista lapsille.


Viime aikoina olen kuitenkin kokeillut uusia reseptejä yhä enemmän. Toisinaan lapset tykkää, toisinaan ei. Ehkä ensi kerralla sitten taas syövät. 


Tänään Valion sivuilta hieman itse muokkaillen Kesäkurpitsa-pekonivuokaa. 
Meillä ei ollut jääkaapissa koskenlaskijaa, mutta aurajuusto löytyi, joten sitä tilalle. 
Hyvää tuli ja lapsetkin ainakin maistoi. 
 ---

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Oih ja nam! :P

    Sähän sen sanoit, ihan samat syyt taitaa mulla olla ruokalistan tylsyyteen! Nykysin sitten vielä kiire painaa päälle. Toivottavasti mäkin saisin tästä vähän tsemppiä uusien reseptien koklailuun :)

    VastaaPoista
  2. Namnam! On varmasti ollut hyvää. Tuo taitaa olla vähän jokaisen perheenäidin kohtalo, ettei ruuanlaitto oikein nappaa aina ja samat ruuat pyörivät listalla kerta toisensa jälkeen. Itseä kyllästyttää, mutta niin kauan kuin pysytään tutussa ja turvallisessa, saavat ainakin lapset vatsansa täyteen. Silti aina silloin tällöin haluaa olla "itsekäs" ja kokeilla joko jotain uutta tai tehdä jotain enemmän oman maun mukaista. Siitä sitä lastenkin repertuaari pikku hiljaa (toivottavasti) laajenee :) Kiitos inspiraatiosta!

    VastaaPoista