Ideoita pihalle ja puutarhaan

16.39

Viikonloppuna tuli messuiltua Piha & Puutarha messuilla. Lähdin hakemaan ideoita omalle pihalle sekä kasveja. Ideoita tulikin suureelta yleiskoristelualueelta, nyt voi viedä kaikki ruostuneet metallit koristamaan puutarhaa. Mahtaakohan meiltäkin löytyä jotain kivaa, ainakin raudotusverkkoa löytyy jo meidänkin pihalta köynnöstukena. 

Olimme ystäväni kanssa kuuntelemassa myös Hanna Sumarin luennon: Puutarhan trendit keväällä 2015: millainen talo, sellainen piha. Oli mielenkiintoista kuunneltavaa ja taas tuli ideoita. Tämän hetken suurin trendi onkin kuormalavojen kauluksista tms. tehdyt kasvatus laatikot ja alueet. 

Puutarhan sisustaminen taitaa olla koko ajan nouseva trendi. Yrityksillä on mitä erilaisempia tuotteita, joilla voi sisustaa ulkotiloja. Messuilla oli myös esillä minipuutarhoja, se voisi olla myös kivaa tekemistä lasten kanssa.


Itsellä messuilta lähti mukaan mm. viimeisessä kuvassa näkyviä leinikin juuria sekä muitakin juuria sekä monta pussia siemeniä. 


Mari 

 ---

You Might Also Like

3 kommenttia

 1. Oijoi, messut ovat olleet pullollaan ideoita ja inspiraatiota! Olet napsinut
  upeita kuvia. Mekin perustimme viikonloppuna möksälle "lavakauluspuutarhan".
  Päätimme, että kukin perheenjäsen saa itse päättää mitä laatikossaan kasvattaa,
  saas nähdä kuinka viljelyksemme onnistuu. Tytsy ei tyytynyt mihinkään perustilliin
  tai persiljaan, aikoo kuulemma kasvattaa vesimelooneja, hih!

  VastaaPoista
 2. Moikka
  Näistä messuista on riittänyt moneksi! Vielä saisi hieman tulla lämpimämpi keli ja keväthommat voisi aloittaa tosissaan - itse olen työstämässä tällaisia messujen minimaailmoja
  messulumossa

  VastaaPoista
 3. Vielä kun olisi aikaa toteuttaa kaikkia noita hienoja ideoita. Sulla varmaan sormet syyhyää tuommoisen ideapläjäyksen jälkeen :)

  VastaaPoista