Tuunausta

11.16

Oletteko te rohkeita tuunaajia? Mä olen, jos tavara on saatu ilmaiseksi tai halvalla ja kunto on sellainen että se kaipaa tuunausta. Tämä taitaa olla ensimmäinen tuunaus kun tuote on uusi, hyväkuntoinen eikä ilmainen. 

Pidän Perfect Home sisustuskutsuja ja tämä tuote on yksi esittelytuotteistani. Se on tullut minulle aloituspakkauksessa vuonna 2012, mutta kyseinen tuote on edelleen Perfect Homella myynnissä. 

Minun makuuni vaan aivan liian tumma ja ruskea meidän sisustukseen, joten ruskea Mocca kynttilälyhty sai valkoista maalia pintaansa ja raikastui kivasti. 

Pari ennen kuvaa ensiksi:
ja pahoittelut kuvuneista tulppaaneista :)
Ja jälkeen kuvat:Seinällä olevat kehykset, maljakko ja ruukku ovat myös kaikki Perfect Homelta, tosin vain alimmainen 5-kuvan kehys ja ruukku ovat enää tällä hetkellä myynnissä.  

Jos kiinnostuit enemmänkin Perfect Homen tuotteista niin täältä pääset katsomaan kuvastoa. Ota yhtettyttä mikäli kutsut kiinnostavat. Emäntänä sinulla on mahdollisuus saada sekä ilmaisia tuotteita että puoleenhintaan tuotteita. Tuotteita voi tilata myös ilman kutsuja ja tuotteiden nouto minulta Liedosta.

Mari 

 ---

You Might Also Like

0 kommenttia