Hemmottelua Raumalla

14.33

Edellisen postauksen ruokailun jälkeen pääsimme tutustumaan Kodinonni sisustustaloon. Kodinonni on valittu vuoden sisustusliikkeeksi 2015, joten kaikkea ihanaa todellakin oli. Sisustustalosta löytyy kaikki mitä kotiisi tarvitset: huonekalut, tapetit, matot, verhot, tyynyt, astiat ja pienet sisustustavarat sekä asiantuntemus ja ystävällinen palvelu.  Pohdimmekin yhdessä, että tällainen liike puuttuu kokonaan Turun seudulta. On verhokauppaa ja mattokauppaa ja sisustuskauppaa, mutta ei näin kokonaisvaltaista mitä Kodinonni, joka on loppujen lopuksi melko lyhyen matkan päässä Turusta. 

Saimme tutustua myös tarkemmin Pappelinan mattoihin sekä Linumin tekstiileihin kun edustaja kertoi meille tuotteista tietoa. Ihastuin täysin Pappelinan muovimattoihin. Sen helppohoitoisuuteen ja kestävyyteen. Ja ei, se ei tunnu kylmältä muovilta vaan on mukavan pehmoinen ja lämmin materiaali.
Meinasinkin lähteä kotiin Pappelinan matto kainalossa, mutta onneksi en lähtenyt, sillä kotona tarkemmin mittaillessa matto olisikin ollut liian kapea. Matto pohdintoja lisää myöhemmin, sillä haaveissa olisi saada kuitenkin se sovitettua meille. 

Ostosten lomassa saimme vielä virvokkeita ja herkkuja.
Ostoksiakin tuli tehtyä, joista myös lisää myöhemmin.
Kannattaa siis lähteä vähän kauempaakin vaikka kokopäivän reissulle Raumalle.
Antaa kuvien puhua puolestaan kauniista tuotteista.

Kiitos ihanasta päivästä järjestäjille ja mukana olleille. 

FB / IG

You Might Also Like

0 kommenttia