Hiljaisuus

9.51

Viime yönä oli taas täällä Varsinais-Suomessakin upeita revontulia taivaalla. Seisoin parvekkeella ja kuuntelin hiljaisuutta. Ei katuvaloja, ei ääniä vain syvää hiljaisuutta, tumma tähtitaivas sekä revontulet.

Se on aika voimaannuttavaa olla ihan yksin kaikessa rauhallisuudessa täällä kiiren keskellä. Kuudetta ja toivottavasti viimeistä viikkoa vietän yksin lasten kanssa, miehen ollessa arkipäivät työreissulla.
Päivät eskaria, kerhoon kuskailua, ruuanlaittoa ja siivousta. Illat harrastuksia sekä itsellä että lapsilla. Ja muutamat kuvaus keikatkin ehtinyt tekemään. Onnea on läheiset, jotka auttavat.

Viikonloput täynnä menoa tai pihatöitä ja rakentamista.
Ehkä se tästä alkaa pian helpottamaan. 


Mari 
 


 

You Might Also Like

3 kommenttia

 1. Upeat revontulet! Olisipa hienoa nähdä niitä täälläkin, mutta luulen, että vaikka tämä meidän kotikaupunki ei niin iso olekaan, on täällä sen verran katuvaloja, että ne sotkevat näkymät. Tsemppiä yh-aikaan! Tiedän niin tunteen, sillä meillä on ollut hieman sama meno tässä viime aikoina. Teillä on vielä pienemmät lapset, niin voin kuvitella, että illalla kun kaadut sänkyyn tunnet, että jotain on tullut sinäkin päivänä "puuhasteltua" :)

  VastaaPoista
 2. Sun innoittamana (facesta) menin ulos tiirailemaan, mut ei meillä mitään näkynyt. Äkkiä takas sisälle lämpimään ja nukkumaan :D
  Mut upeita kuvia!! Ja tuttua tuo yksinoleminen. Meillä isäntä ollut nyt 2 viikkoa reissussa, ja näillä näkymin on vielä melkein 2 viikkoa. Jos joskus kaipaat seuraa, niin nähdään teillä/meillä/jossain!!

  VastaaPoista
 3. Voi miten upeita kuvia Mari! Itse en ole koskaan onnistunut noita taivaan tulia bongaamaan,
  illan torkku kun olen :-)
  Olisi kiva tietää mitä kamera-asetuksia käytät kuvatessasi yöllä? Joskus olisi kiva kuvata
  esim. mökkimaisemaa pimeään aikaan, mutta taitoni eivät riitä valitsemaan oikeita käsisäätöjä,
  automaattiasetuksilla on menty tähän asti.

  Tsemppiä kiireisen arjen keskelle, koitahan jaksaa!

  VastaaPoista