Puoti josta löytyy jokaiselle jotakin

15.49

Täällä meidän kotikunnassa on ihana kauppa - Tupalanmäen Puoti
Puoti on saanut alkunsa kahden siskoksen intohimoista sisustukseen ja tervelliseen ruokaan sekä kiinnostus ekologisiin tuotteisiin. 

Tupalanmäen Puoti on juuri uusinut myös verkkokaupansa ja tuotteita voi tilata ympäri Suomea. Lokakuun loppuun asti eli vielä muutaman päivän onkin mahdollista voittaa ilmaiset ostokset puodista. Käy kurkkaamassa lisää Puodin facebooksivuilta.  

Puodista löytyy monipuolinen valikoima elintarvikkeita, joissa ei ole yhtään valkoista vehnää eikä valkoista sokeria. Elintarvikkeet ovat myös sellaisia, joista on karsittu kaikki lisäaineet kokonaan pois tai minimiin. Luontaistuotteita löytyy myös moneen tarkoitukseen.

Valikoimissa on myös runsaasti luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia pesuaineita. Yhteistyön merkeissä sainkin testattavaksi Benecosin luonnonkosmetiikkaa: shampoota, hoitoainetta, suihkusaippuaa, kuorintavoidetta ja kosteusvoidetta. Ihania tuotteita kaikki, mutta kerron niistä lisää seuraavissa postauksissa. 

Myymälästä löytyy myös lahja- ja sisustustavara puoli, josta löysinkin jo suloisen lahjan 2-vuotta täyttävälle kummitytölleni. Sisustus tuotteet ovat pääosin kotimaisia, mutta joukosta löytyy myös tarkasti valikoituja ulkomaisia toimittajia. 

Suosittelen Tupalanmäen Puotia lämpimästi. Hyvä ja asiantunteva palvelu sekä iso ja ainutlaatuinen valikoima hyvinvointituotteita. 
FB / IG

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Liedossa on paljon kivaa tarjontaa ja ostettavaa. Ei aina tarvi lähteä "merta edemmäs" :)

    VastaaPoista
  2. Kivan oloinen kauppa, tykkään ideologiasta :) Jospas seuraavalla Liedon reissulla!

    Ja mukavaa loppuviikkoa <3

    VastaaPoista