Inspiraatiota joulukortteihin

14.28

Nyt se on sanottu ääneen, Joulu! Lapset kuunteli jo viime viikolla ihan oma-aloitteisesti joululauluja. Viikonloppuna laitoin jouluvalot/kausivalot - what ever - ulos. Haettiin myös havuja metsästä tai oikeastaan pari puuta. :)
Olen hakenut joulukorttien tekemiseen inspiraatiota Pinterestistä. Olen tehnyt sinne oman kansion myös joulukorteille, klik

Siellä on niin paljon kivoja ideoita, että oli pakko vähän testailla, minkalaisia kortteja alkaisi tekemään. 
Kaikki materiaali löytyi kotoa, korttipohjat oli mitä sattui löytymään eikä mitään tarvinnut ostaa. 


Ylhäällä vasemmalla kuusen malli korttiin on tehty masking tapeista.
Ylhäällä keskellä on kudottu ensin sukkapuikkoilla. Coktail tikkujen päähän on liimattu puuhelmet ja neuletyö laitettu niihin.
Ylhäällä oikealla kuuset on ommeltu korttiin ompelukoneella ja hieman kohotettu/taitettu reunoja ja pumpulipuikolla tuputettu sormiväriä.
Alhaalla vasemmalla on neulalla reijitetty kuusen malli ja ommeltu neulalla narua siihen.
Alhaalla keskellä vanhasta kirjan sivuista tehty joulupalloja, haarukka-tekniikalla rusetti ja joulupallon pintaan liimattu kimallehilettä.
Alhaalla oikealla on kimalleliimalla vedetty vapaalla kädellä kuusen kuva.
Mun puolesta joulu saa tulla, mutta hitaasti ja rauhallisesti ja stressaamatta.

Kun aloittaa ajoissa, saa rauhassa edetä kohti joulua. 

FB / IG

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Kivoja ideoita! Meilläkin on tänään kuulunut tyttöjen huoneista joululauluja ja muutenkin joulu alkaa hiipiä jo mieleen. Nuorempi tytsä totesi jo muutama viikko sitten että kun me kerta tykätään joulusta niin miks me ei sitten voitaisiin jo alkaa viettää sitä. Mutta just noin: hitaasti ja rauhallisesti, stressaamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, pikku hiljaa ja ihan huomaamatta tulee haettua joulukoristeita esille, ensin niitä vähän vähemmän jouluisia ja lopuksi ne jouluisimmatkin.
   Itsekin mielummin pistän aikaisin ja viimeistään vuoden vaihteessa otan jo pois ja tammikuussa taas jo muut kuin joulu ajatuksissa.

   Poista