K-Raudassa sisustuskierroksella

18.01

Tiesitkö että Skanssin K-Raudassa yli puolet asiakkaista on naisia. Toisaalta yllättävää, mutta toisaalta olenhan minäkin käynyt yksin hakemassa mm. laattoja ja muuta tavaraa talonrakennukseen ja sisustukseen. Meidän talo onkin lähes kokonaan hankittukin K-raudasta, harkko, laminaatti ja maalipurkki kerrallaan. Pikku hiljaa ja edelleen kesken. Saatiin muuten alakerran wc juuri valmiiksi, täytyykin näyttää millainen siitä tuli. 
 
Åblogilaiset pääsivät tutustumaan K-Rauta Skanssin valikoimiin, kuulimme viimeisimmät trendit tapeteista ja laatoista. Millä maalilla kannattaa maalata kylpyhuoneen seinä- ja lattialaatat. Tiesitkö että se on mahdollista?  Mikä lattiamateriaali on ekologista, mikä kestävin ja mikä jalalle lämpimin. K-Raudassa sinuakin auttavat asiantuntevat myyjät jokaisessa asiassa ja voit myös varata ajan niin saat apua juuri silloin kun sinulle sopii. Saat myös kaupasta tilattua työmiehet koko projektille. Olkoon suunnitelmissa yhden seinän tapettien laitto tai kylpyhuone remontti niin homma hoituu alusta loppuun asti K-raudasta.

K-raudassa on myös iso jouluosasto jo avattu. Siellä oli muuten aivan ihana ja iso siis todella iso lyhty, johon iskin silmäni. Se olisi upea tuossa meidän terassilla.You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Kiitos ihan parhaasta seurasta! Olipa kiva tutustua K-raudan valikoimaan ja
    palveluihin naisporukassa. Laaja tapetti- ja lattianpäällystevalikoima tekivät minuun vaikutuksen.
    Kuoseja ja materiaaleja löytyy joka makuun. Ei muuta kuin remppaa suunnittelemaan :)

    VastaaPoista