Kotilaiturin ihanuudet

9.00

Ai, että oli taas mukava ilta ihanien naisten seurassa. Åbloggarit ja Kotilaiturin kässäkerho oli kutsuttu tutustumaan Kotilaiturin uuteen liiketilaan ennen varsinaisia avajaisia.  
Mä niin tykkään tosta harmoniasta, rouheista betonimaisista alusista ja ruukuista ja erilaisista lasiastioista ja pulloista - ihan kaikesta!
Liikkeestä löytyi myös joulukoristeita, sellaisia ei niin punaisia, joita voi käyttää mielestäni koristeena muulloinkin kuin vain jouluna.  
Oletko jo ehtinyt käymään Kotilaiturin uudessa liikkeessä? Avajaiset jatkuvat vielä tänään lauantaina ja huomenna sunnuntainakin. Kannattaa poiketa.


Villa Puomin Hanna oli tehnyt upean maanläheisen kattauksen (kuva alla) sekä somistuksen näyteikkunaan (kuva yllä) kaupan tuotteista. Hanna on vaan niin taitava tässä, ei voi muuta kuin ihailla ja ottaa inspiraatiota.
 
Sunnuntaina olen Kotilaiturilla ottamassa Photo Booth kuvia jouluteemalla. Pupuja ja vaahtokarkkeja blogin Minna suostui koekaniiniksi vai olikohan se sittenkin Petteri Punakuono. Eihän tosta kuvaamisesta tosin tullut mitään tuolloin, kun molemmat hihitti niin paljon.
Mutta sunnuntaina, tule paikalle niin otetaan sinusta ja ystävästäsi, rakkaastasi tai lapsistasi mukavat jouluiset kuvat muistoksi.

Mari

FB / IG

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Näyttääpä upealta - sekä kauppa, sen tuotteet että Hannan somistukset! Harmi, etten päässyt paikalle mutta onneksi Kotilaituriin pääsee muulloinkin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, onneksi on hyvin auki niin voi poiketa melkein koska vaan. :)

      Poista