Pizzaperjantai ja muita herkkuja

13.17

 Yhteistyössä Smallstore

Vierailulla Smallstoressa

 
Viime viikot ovat menneet poikien synttäreitä järjestellessä ja juhliessa. Pari viikkoa sitten vietettiin kaverisynttäreitä ja viime viikonloppuna oli sukulaisten vuoro. Onneksi åbloggaajat saivat sitä ennen kutsun tulla tutustumaan Turkulaiseen Smallstoreen, joka maahantuo ja jälleenmyy Keski- ja Etelä-Euroopassa valmistettuja erikoiselintarvikkeita, sillä sieltä poimin muutaman idean mitä tarjoan synttäreillä. Tein punajuuri-vuohenjuusto pizzaa ja lakumutakakkua. Lakumutakakku oli hitti ja lakritsijauhe antoi ihanasti twistiä mutakakkuun. Pizzasta tuli herkullista ja sen ohje löytyy kuvien jälkeen.

Mutta palatakseni vielä Smallstoreen niin tuotteiden laadun ja herkullisuuden lisäksi niillä on upea design. Voiko esimerkiksi oliiviöljypullo toimia myös sisustuksellisena koristeena keittiössä - kyllä voi! 


Pizzapohjan ohje löytyy Smallstoren blogista. Vaikka olen itse vähentänyt lähes kokonaan vehnäjauhon ruokavaliostani, niin tämä Smallstoren pizzajauho sopii vatsalle huomattavasti paremmin kuin perus vehnäjauho. Älä kysy minulta miksi, vaan pistä viestiä Smallstoreen, liittyi jotenkin vehnäjauhon valmistamiseen, tai jotain. :)

Itse laitoin tähän punajuuri-vuohenjuusto pizzaan päälle tomaattipyrettä, punasipulia, punajuuria ja vuohenjuustoa. Paistamisen jälkeen vielä rucolaa ja oliiviöljyä. Punajuuret pilkottiin hyvin ohuiksi viipaleiksi ja käytin ne uunissa yksinään öljyllä siveltynä noin 10 minuuttia, jonka jälkeen laitoin vasta pizzan päälle. Tuli muuten herkullista.

You Might Also Like

0 kommenttia