Betoniseinä

16.22

Nyt pääsette kurkistamaan meidän alakertaan. Olemme miettineet ja pyöritelleet ideoita ja materiaaleja. Testailleet ja kokeilleet. Ja nyt näyttäisi siltä, että olemme päässet päätökseen mitä alakerran seiniin ( työhuoneeseen ja takkahuoneeseen) laitetaan. Ainakin siihen asti, kunnes muutan taas mieltäni. 

Kolmessa ensimmäisessä kuvassa oleva yksi ja sama seinä on tehty tavallisella oikaisulaastilla.  Se tarvitsee kuitenkin pintaansa vielä jotain. Viimeisin suunnitelmamme on laittaa siihen väritön pinta.  Haluamme että pinta jäisi sekä epätasaiseksi pinnaltaan että väritykseltään. Ainoa asia mikä minua mietityttää, että seinä jää liian tummaksi.
Seuraavassa kahdessa kuvassa näkyy huoneen muut seinät, jotka on tehty hienolla antiikkilaastilla. Valkoiseen antiikkilaastiin on sekoitettu rautaoksidia tuomaan väriä - harmaata. 
Rautaoksidia oli kuitenkin vaikea sekoittaa antiikkilaastiin ja siitä jäi helposti tuollaisia näkyvämpiä valuma jälkiä sekä antiikkilaasti olil huomattavasti raskaampaa ja vaikeampaa työstää. 

Mietimme myös kalkkimaalia, mutta se on jo huomattavasti kalliimpaa näihin kahteen verrattuna. Yhteen seinään se vielä olisi hyvä, mutta meillä on tulossa ainakin kahteen isoon huoneeseen ja varastoon tämä niin kalkkimaali jäi vielä harkintaan. 

Katsotaan nyt kuinka paljon mieli vielä muuttuu. 


Mari 

 ---

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Näyttää kyllä kivalta! Ja tuo alempi erityisesti näissä kuvissa. Laitahan sit kuvaa kun saatte valmiimpaa :)

    VastaaPoista