Tulppaaneja ja 7 kysymystä haaste

21.45

Sain Arjen timantteja -blogin Anulta haasteen vastata seitsemään kysymykseen, keksiä itse uudet kysymykset ja sen jälkeen siirtää haasteen eteenpäin.


Ihania värikkäitä tulppaaneja Living and roomin maljakossa/lyhdyssä. Maljakko on muuten koko kevään tarjouksessa. Kuvat on otettu Living and roomin jälleenmyyjien koulutuksessa viime lauantaina.


Mutta niihin kysymyksiin: 

1. Kolme ensimmäistä mieleesi tulevaa adjektiivia, jotka kuvaavat sinua? Näiden ei tarvitse olla kuvaavimpia, mutta ekana mieleen tulevat :) 
-toiveikas, aikaansaava (tai ainakin yritän/pitäisi tällä hetkellä olla, vaikka ei siltä ihan aina tunnu), tunteikas

2. Keräiletkö jotain?

-Ensin mietin, että en, mutta muumimukeja tuolta kaapista ainakin löytyy tusina, jos ei toinenkin. Tosin en mikään intohimoinen eli ei ole jokaista eri mukia. 

3. Mitä teet kun haluat oikein hemmotella itseäsi?

-Varmaan kaikki jalkahoidot, kasvohoidot yms lasken oikeen hemmotteluksi, sillä se ei arkipäivää minulla ole. Pienempään hemmotteluun riittää hyvä ruoka ja juoma miehen tai ystävien kesken. 

4. Ladyltä kopsaan yhden kysymyksen: Unelma-ammattisi lapsena ja mitä haaveelle kävi?

-Tarhantäti taisi olla ainakin jossain vaiheessa unelma-ammattini, no eipä ole sinne alalle päädytty. Toisaalta täällä kotona näitä kolmea hoitaessa varmasti läheltä liippaa.

5. Voiko sukan laittaa väärään jalkaan? Tavallisesta sukasta on siis kyse, ei muotoonommellusta.

-Ööö, ei. Tosin, jossain lasten sukissa on sukanvarressa kuva vain toisella puolelle niin se kuuluu tullu nilkan ulkopuolelle. :)

6. Onko hiihtäminen sinun juttusi?

-On, nykyään. Haluisin päästä useamminkin hiihtämään. Kouluvuosien pakkohiihtojen jälkeen en ole hiihtänyt, kunnes esikoiselle hankittiin ensimmäiset sukset ja hankin myös itselle kunnolliset sukset. Ihanaa, rentouttavaa ja hikistä touhua.
Odottelen, että tänäkin vuonna tulisi niin paljon lunta, että tänne meidän kylälle tehdään taas 10 km hiihtolatu, joka kulkee tuosta 50 metrin päästä meidän kotiovelta.


7. Kiva, pieni idea, jolla voisi muistaa hyvää ystävää ystävänpäivänä?

-No vaikka tulppaanikimppu ja jos haluaa siihen vielä extraa niin maljakko mukaan.


Ja tässä oma versioni tulppaaneista. Koko kaupan viimeinen tulppaaninippu lähti mukaani, aika laihan näköiseksi jäi maljakko näillä. Ensikerralla sitten toivottavasti kaksi kimppua mukaan.

Ja sitten omat kysymykset: 
1. Suosikki kukkasi keväisin?
2. Unelmasi tällä hetkellä? Voi olla pieniä tai suuria unelmia. :)
3. Pidätkö talviurheilulajeista? Mistä?
4. Mitä odotat tai toivot tältä vuodelta?
5. Suosikki sisustuskauppa?
6. Vinkkisi ajankäytön hallintaan?
7. Anulta kopsaan ajankohtaisen kysymyksen:
Kiva, pieni idea, jolla voisi muistaa hyvää ystävää ystävänpäivänä?

Ja haaste lähtee:
Annukalle Kotonasi -blogiin
Uudelle Åblogilaiselle Anniinalle Anniina V Blogiin
sekä toiselle uudelle Åblogilaiselle Fallen for an old chair - blogin Suville 
Saijalle Kotini on Linnani -blogiin
Hannalle Villa Puomiin


Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille!
Mari 

 ---

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Kiva kun lähdit mukaan haasteeseen, oli mukava lukea vastauksiasi! Kaunis tuo maljakko ja hauska tapa laittaa tulppaanit esille siihen. Rentoa viikonlopun jatkoa ♥

  VastaaPoista
 2. Kiitos haasteesta =) otetaan vastaan!! Mukavaa alkavaa viikkoa!!

  VastaaPoista
 3. Kivat vastaukset ja kysymykset kans. Kiitos niistä :). Laitan talteen ja aina kun järki sopivasti luistaa, kirjoittelen vastauksia muistiin. Siihen voi mennä hetki, mutta ei se varmaan oo niin justiinsa..

  Ja toi Hurrikaani on kyllä niin kiva. Just vasta hoksasin vaihtaa kynttilän ja kävyt sieltä sisältä ja laitoin valkoisen muurinkellon sinne sisälle. Ihanan keväinen tuli.

  VastaaPoista
 4. Kiitos haasteesta! Ihanat tulppaanit ja tosi kiva maljakko. Täytyykin tutustua tuohon Living and roomiin lisää jossain vaiheessa. :)

  VastaaPoista
 5. Olipa kiva lukea vastauksiasi, ja tosi kauniita kuvia! Huomasin muuten nyt oikein koneella ollessani että sulla on uusi bannerikin, tosi hieno!! ♥ Yksi haaste odottais sua taas mun blogissani, käypäs kurkkaamassa.. ☺ Kivaa viikonalkua teille!

  VastaaPoista