Ompelukone kaivettu pölyn alta esille

13.52

Täältä löytyy himo-ompelija, tosin en ole varmaan yli vuoteen ommellut juuri mitään, mutta ennen joulua sain muutaman jutun ommeltua. Jouluksi siivottiin taas kone pois, mutta nyt otin sen taas esille ja kirjaimellisesti pölyn alta puhdistin. Vinkiksi muillekin, että paineilmalla saa hyvin putsattua kaikki kangaspölyt koneen sisältä. 

Nyt on taas pää täynnä keväisiä ja pääsiäis ideoita etenkin Tilda kirjoista ja vähän muualtakin, jotka haluan tehdä, kun vaan olisi vähän enemmän aikaa. 
Eilen korjasin yli 10 lasten vaatetta, jotka olivat odottaneet parsimistaan jo vuoden päivät. Oli saksilla tehtyjä reikiä, polvissa reikiä, ym. 

Aloitin myös vaihtamaan pariin vanhaan baarituoliin päälliset. Tuolit ovat meille tulleet käytettyinä ja olen aikoinaan siniset päälliset niihin tehnyt. Mustaa kangasta löytyi valmiiksi kotoota, joten tuolit saa mustat päälliset. 


Sain muuten mieheltä joululahjaksi omat työkalut (oli omalla toivelistalla) tosin toivoin sellaista naisellista vaaleanpunaista settiä, mutta mieheni oli todennut ne kaupassa surkeiksi ja osti kunnon työkalut, vähän pihtejä, puukon, ruuvareita ym. Ei tarvii enää pyytää (etsiä autosta, työmaalta, jostain muualta) mieheltä sen työkaluja, kun haluaa jotain askarrella. 

Kävin hakemassa alakerrasta muutaman kangaslaatikonkin, tosin pitäisi käydä ainakin valkoista pellavaa ja jotain kivoja pastellivärejä ostamassakin. Löytyykö sieltä ruudun toiselta puolelta myös ompelijoita? 

Mari 

 ---

You Might Also Like

0 kommenttia