Lastenkutsut

14.22

Meillä ole perjantaina lastenkutsut disco ja aartenetsintä teemalla. Yhteensä 18 lasta ja muutama aikuinen viettämässä esikoisen 7-vuotis synttäreitä. 
Vihjasin pari kuukautta sitten miehelleni, että olis ihan kiva järjestää lastenkutsut alakerrassa, niin että jospa se olis valmis siihen mennessä.
Hilkulle meni, mutta lattia ja seinät saatiin valmiiksi. Katto ja sähköt vielä puuttuu, mut hyvin meni juhlat ilman niitäkin. 


Mies väsäsi  levystä pöytätason ja lattialta saatiin istumapaikat kaikille. Ennen juhlia siivottiin ja korsteltiin urakalla. Oli discopallot ja discovalot. Viirinauhaa, pompomeja ja pallonaruja. Ilmapalloja ja serpentiiniä.

Herkuttelua, discoilua, ilmapallon narun laittoa paikallee "aasin hännän" henkeen, rikkinäinen puhelin, ilmapallon kuljetusta pareittain niin ettei kädet koske palloon. 
Lisäksi järjestin aarteen etsinnän. Kaikki tarvikkeet löytyi kotoa; ompelin kankaasta pussit, johon kirjoitin jokaisen nimen kimalleliimalla. Aarteina oli karkkiaskit, tarroja ja vanhoja kännykkäkoruja (kyllä, luit oikein) nyt ne voi laittaa vaikka repun vetoketjuun koristeeksi tms. 
Ompelemani pussit paketoin isoon pakettiin ja leikittiin sellaista kun musiikki soi, paketti kiertää ringissä ja kun musiikki hiljenee, niin se kenellä paketti on saa alkaa repimään sitä auki. 
Sitten lähdettiin ensin valokuvasuunnistuksella ryhmittäin pitkin pihaa etsimään pussiin aarteita. Lopuksi oli vielä pieni reitti metsässä, jossa seurattiin keltaisia merkkejä ja metsään oli myös piilotettu aarteita. 

Aika kaikkensa antanut olo, vappuaattona sitten taas siivoiltiin ja leivottiin ja sunnuntaina vietettiin synttäreitä sukulaisten kanssa. Ensi vuonna lupasin tarjota sukulaisille skumpat taidemuseonmäellä ja kuitata synttärijuhlat sillä. ;) 

 

You Might Also Like

3 kommenttia

 1. Vau mitkä juhlat! Et ole oikaissut kyllä yhtäkään mutkaa. Huiput ohjelmat ja tarjoilut ja tuollainen discotila pitäisi olla ehdottomasti joka kodissa :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä on panostettu näihin pirskeisiin! Voisitko järkätä meille aikuisillekin oman discon näiden jalanjäljissä :)
  Mietihän, 80' discoteque :D

  VastaaPoista
 3. Upeat puitteet juhliin olet kyllä järjestänyt! Kyllä kelpaa discoilla. =)

  VastaaPoista