The Penkki

14.31

Yleensä tavaravirta on kotoa mökille päin. Mutta minä roudaankin tavaroita mökiltä kotiin päin. Tämä ihana penkki oli meidän (eli vanhempieni) mökin terassilla, josta sen huomasin ja halusin kotiini. Paljon jo elämää nähnyt, vähän vinksallaan, mutta niin ihana. Värikin juuri sopiva eli tätä ei maalailla.

Norjanangervotkin näyttävät maljakossa kauniilta. 

Neilikoita ostin melkein 4 viikkoa sitten tyttären synttäreille Liedosta Tuulensuun Kukasta ja ne näyttää edelleen näin hyviltä. Ja täytyy tunnustaa etten ole edes vettä vaihtanut. 

ps. Mä niin rakastan meidän alakerran seinää. 
 

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Ihana penkki! Mullakin on ollut kivan penkin etsintä käynnissä jo jonkin aikaa. Eilen turhautuneena mietin jo osaisinko tehdä itse... Ja hei, mäkin rakastan teidän seinää ☺ Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Ihana penkki! Mullakin on ollut kivan penkin etsintä käynnissä jo jonkin aikaa. Eilen turhautuneena mietin jo osaisinko tehdä itse... Ja hei, mäkin rakastan teidän seinää ☺ Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Ihana penkki! En ihmettele, että kulkeutui kotiin! Mullakin on penkki haaveissa, kapea, vanha ja riittävästi kulunut. Upea kontrasti tuosta seinästä ja valkovihreistä angervoista sekä vaaleanpunaisesta.

  VastaaPoista
 4. Tuo teidän penkki on todellakin Täydellinen Penkki! Silmä lepää.
  Ja seinäkin on upea!

  VastaaPoista