Marraskuun metsätyöt

23.58

Kaapeleiden näyttö 16.11.2010

Ei olis paremmin voinut alkaa Fortumin osalta yhteistyö. Tilasin uuden sähköliittymän, johon sovimme viime perjantaiksi 12.11. kaapeleiden näytön. Asentajan piti soittaa perjantaina ja sopia kellonaika, koska tulen tontille, jotta voidaan merkitä naapurin kaapelin paikka, jotta tiedetään mistä kohtaa kaivetaan oma kaapeli. Noh, soittoa ei kuulunut, joten soitin itse Fortumille, josta sitten selvittelyjen jälkeen kerrottiin ettei asentaja ole edes töissä perjantaina. Sanoivat sieltä sitten että asentaja soittaa alkuviikosta, jolloin on kaapeleiden näyttö.

Maanantaina 15.11. Fortumilta vielä erikseen soittivat ja sanoi, että huomenna tiistaina asentaja soittaa ja sopii ajan koska on mennään tontille. Noh, tänään taas ei vaan soittoa kuulunut ja soitin taas Fortumille ja kysyin että mikä on tilanne. Sieltä sitten kertoivat, että kaapelin näyttö on jo kuitattu eli asentaja onkin käynyt yksin tontilla merkkaamassa kaapelin. "HÄH", juurihan eilen sanottiin, että soittavat mulle ensin. Minä sitten soitin anopille, jonka kaapeleita olivat siis merkanneet, että näkyykö siellä jotain merkintöjä maassa. Ja ei kuulemma näkynyt, anoppi meni sitten ulos katsomaan niin näkyi sittenkin siniset maalit maassa.
Sitten Fortumiltakin jo soitettiin takaisin ja informoivat, että on maalilla merkitty kaapelin paikka sinne.

Minä sitten lähdin tontille merkkaamaan ne siniset maalit ostamillamme aurausmerkeillä, koska loppuviikosta on luvattu lunta niin sinne olisi maalit jäänyt lumen alle, jos olisin luottanut vaan siihen että kaapeli on merkattu ja menty seuraavaksi tontille vasta viikonloppuna.
Kaapelin paikka merkattu.
Nyt näkyy, vaikka tulisi luntakin.
Vähän on mutkalla naapurin kaapelit. Itse tehden ja talkoo voimin. 
You Might Also Like

0 kommenttia