Lastenhuoneen sisustussuunnitelma - tytölle

20.02

Ajattelin ihan omaksi muistilistaksikin tehdä tämän postauksen. Lasten huoneiden sisustamista olen miettinyt varmaan kaikista eniten.  Rakennamme omakotitaloa ja jossain vaiheessa tänä keväällä pääsee maalaamaan, tapetoimaan ja sisustamaan lastenhuoneita ja muutakin taloa - sitä olenkin jo odottanut pitkään.

Minulla on ollut varmaan eniten mielessä lastenhuoneiden sisustaminen, koska sellaista en ole aikaisemmin päässyt sisutamaan. Tämän hetkisessä vuokra-asunnossa lastenhuone on niin pieni, että siellä on ainoastaan molempien lasten sängyt, yksi hylly, kirjahylly ja kaappi. Sitten meillä on erikseen tällä hetkellä lasten leikkihuone, mikä onkin ollut aivan loistava idea. Harmi vaan, että uuteen taloon sellaista ei ole tulossa.

Asiaan, eli tapeteiksi olen miettinyt tähtitapettia, kruunutapettia tai pystyraitaa.

 

[caption id="attachment_966" align="aligncenter" width="800"] kuva www.estahome.nl sivuilta[/caption]

[caption id="attachment_964" align="aligncenter" width="800"] kuva www.estahome.nl sivuilta[/caption]

 

[caption id="attachment_967" align="aligncenter" width="580"] Kuva http://www.tapetti1.fi/ sivuilta[/caption]

Tapetin valinnasta tulee erittäin vaikea. Suunnitelmissa on laittaa tapettia ainoastaa yhdelle seinällä ja myös maalata yksi seinä. Ikkuna seinä jää varmaan valkoiseksi ja yhdelle seinälle on tulossa liukuovi kaapit. Raidallinen tapetti on siksi mieleinen, että siitä voisi ottaa aluksi vaaleanpunaisen värisävyn seinän väriksi ja tytön kasvaessa (ja kenties kyllästyessä hempeään vaaleanpunaiseen) voi ottaa kirkkaamman pinkin tai turkoosin maalatun seinän väriksi. Toisaalta tuo kruunu ja tähti tapettikin ovat aivan ihania.

Lampuksi voisi tulla esimerkiksi jokin näistä:Muumi lampun kuva on www.muurla.comsivuilta

Näitä Muurlan muumilamppuja on monella eri kuvalla, niin voisi lapsille ottaa samanlaiset lamput, mutta eri kuvalla.

,

 

Nämä lamppujen kuvat ovat Kodin 1 sivuilta. Ensin ihastuin tuohon kiiltäväpintaiseen lilaan valaisimeen. Vaaleanpunainen tosin voisi sopia muuhun sisustukseen paremmin, mutta mielestäni ainakin kuvassa näyttää hieman liian muoviselta.

Myös jokin muu prinsessa kruunukattovalaisin voisi olla ihan kiva. 

 

 

 

 

 Tämän tähtilampun kuva on www.kullanmurut.fi sivuilta. Varsinkin tuon tähti tapetin kanssa tämä olisi aivan täydellinen, mutta voisihan se kyllä muutenkin sopia.Varsinkin jos pari tähti tyynynpäällistä ja tähtimatto tuohon kaveriksi.

Matosta en kuitenkaan halua mitään riemunkirjavaa, yksivärinen tai jokin hyvin yksinkertainen kuvio, kuten tuo tähti tai raidallinenkin käy.

Esimerkiksi alla oleva matto, jonka kuva on http://lastenhuone.fi sivuilta,  voisi vielä käydä.Kalusteina meillä on jo pari Ikean Expedit hyllyä, joista yksi tulee tytön huoneeseen. Se on ollut erittäin kätevä käytössä ja neljään isoon laatikkoon uppoaa suuri määrä leluja. Meillä on myös Ikean lastenkalusteet ja Ikean lasten keittio jotka ovat luultavasti tulossa myös tytön huoneeseen. Olemme myös saaneet ihanan vanhan pulpetin ja tuolin, joka toimii tytön askartelu paikkana ja se on myös tottakai menossa tytön huoneeseen.

[caption id="attachment_983" align="aligncenter" width="500"] kuva http://www.ikea.com/fi/fi/ sivuilta[/caption]

Seinälle pari hyllyä, esimerkiksi Ikeasta näitä.

[caption id="attachment_984" align="aligncenter" width="500"] kuva http://www.ikea.com/fi/fi/ sivuilta[/caption]

Ja tällaisesta naulakosta myös tykkäisin.

[caption id="attachment_985" align="aligncenter" width="258"] kuva http://www.kullanmurut.fi sivuilta[/caption]

Olen myös ihastunut Muuramen sänkyihin. Tosin meillä on tällä hetkellä ilmaiseksi saadut sängyt lapsilla, joten ei varmaankaan ihan heti tuhlata rahaa uusiin sänkyihin, mutta haaveissa kuitenkin. Muuramen sängyt ovat mielestäni kauniin suoralinjaisia ja tottakai valkoisia.

[caption id="attachment_986" align="aligncenter" width="1024"] kuva www.muurame.com sivuilta[/caption]

Tällaista olen siis suunnitellut, mutta nähtäväksi siis jää millainen siitä loppujen lopuksi tulee.

You Might Also Like

0 kommenttia